Accidentarea lui Popescu le-a dat emoții timișorenilor: „Sper să mă fac bine până la meciul cu FC Olt”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 17:08 Seria 2
Accidentarea lui Popescu le-a dat emoții timișorenilor:**

Ovidiu Popescu a trebuit să iasă de pe teren în minutul 68 al partidei de la Pâncota, câștigată de ACS Poli cu 1-0 în fața echipei Șoimii. Mijlocașul a suferit o puternică lovitură la ochiul drept și a trebuit să-i lase locul în teren lui Trandu. Totuși accidentarea jucătorului lui Dan Alexa nu s-a dovedit, din fericire, așa de gravă.

Mă simt bine, doctorii mi-au comunicat că nu este nimic grav. E vorba de un hematom care-mi va trece în câteva zile. Cel mai important este că am câștigat pe un teren foarte greu. Adversarii nu ne-au pus probleme aproape deloc, cu excepția câtorva faze. Sper să mă fac bine până la meciul cu FC Olt. Va fi un joc important pe care trebuie să îl câștigăm! Le mulțumesc pe această cale și celor care mi-au trimis mesaje de susținere!”, a declarat Ovidiu Popescu pentru acspoli.ro.

Lazăr a fost operat la genunchiul drept

Mai mult, gruparea timișoreană a trecut astăzi prin alte emoții odată cu operația suferită de Alexandru Lazăr. Mijlocașul venit de la FC Viitorul a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchiul drept, acolo unde a suferit o ruptură de ligamente, Totul a decurs excelent, astfel, conform site-ului oficial al grupării bănățene, „decarul” lui ACS Poli e așteptat să revină pe teren în aproximativ o lună.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 17:08 Seria 2
Pe aceeași temă