„Mergem la Turda să recuperăm punctele pierdute”

09 Nov. 2011, 12:29 Seria 2

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina Cristi Bordea se așteaptă la un meci dificil pe terenul ultimei clasate, Arieșul Turda. Cu toate astea, portarul grupării alb-vișinii este de părere că o mai mare determinare decât în partida precedentă cu Juventus București le poate aduce prima victorie din deplasare.

Fără victorie pe teren străin în acest sezon, FC Olt Slatina încearcă să obțină primul succes în deplasarea de Arieșul Turda. Misiunea grupării pregătite de Dan Oprescu nu va fi deloc ușoară, adversarii fiind în căutarea de puncte după parcursul modest înregistrat. Goalkeeper-ul formației alb-vișinii Cristi Bordea se așteaptă la un meci aprig disputat.

„Ne așteaptă un meci greu, având în vedere poziția lor din clasament, ei se cam agață de ultima șansă, va fi un meci destul de greu. Având în vedere că în meciul trecut puteam câștiga și ieși din zona retrogradării, mergem la Arieșul Turda să câștigăm, să recuperăm punctele pierdute”, a declarat Bordea.

„Avem nevoie de atitudine”

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina Cristi Bordea consideră că o altă abordare față de cea din runda precedentă le poate aduce cele trei puncte pe terenul celor de la Arieșul Turda.

„Cred că avem nevoie de atitudine. Cu o atenție mai mare ne putem îndeplini obiectivul în deplasarea de la Arieșul, iar la finalul meciului să ieșim victorioși”, a mai precizat portarul grupării FC Olt Slatina, Cristi Bordea.

FC Olt Slatina se află pe locul al XIV-lea în clasamentul seriei, cu 12 puncte acumulate. O victorie ar putea aduce un final de tur liniștit, alb-vișiniii duelându-se în ultimele două partide cu CSM Râmnicu Vâlcea pe teren propriu și cu FC Bihor, în ultima etapă, în deplasare.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Marius TUDOR

09 Nov. 2011, 12:29 Seria 2
Pe aceeași temă