„Mergem încrezători să obținem un rezultat pozitiv”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 14:18 Seria 2

Jucătorul de bandă dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Valentin Dima, este încrezător în obținerea unui rezultat pozitiv în meciul din deplasare cu ACS Poli Timișoara, echipă ce lupă pentru promovarea în Liga I.

Sosit în vară de la Concordia Chiajna, jucătorul de bandă dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Valentin Dima, a bifat prima prezență în tricoul divizionarei secunde în meciul cu UTA. Fotbalistul de 23 de ani a fost trimis pe teren în minutul 60, înlocuindu-l pe Pribac, însă debutul a fost nefericit, slătinenii suferind prima înfrângere a sezonului. Jucătorul de bandă spune că eșecul a fost depășit, iar echipa este concentrată la miza partidei cu ACS Poli Timișoara.

„Ne gândim la meciul cu Poli, suntem concentrați, mergem încrezători în obținerea unui rezultat pozitiv. Plecăm cu șanse egale, partida începe de la 0-0, cred că cine își va dori mai mult victoria, cu siguranță va câștiga. Niciun meci nu este ușor, însă trebuie să-l tratăm cu multă seriozitate”, a declarat Dima.

„Sper să-mi câștig locul în echipă”

Jucătorul de bandă a evoluat în meciul cu UTA din postura de rezervă. Acesta speră să reușească să se impună, în scurt timp, în unsprezecele de bază. Dima a fost inclus în lotul de optsprezece în urma evoluției din meciurile amicale, organizate pentru jucătorii care au evoluat puțin sau deloc în partidele oficiale.

„Lupta pentru titularizare este strânsă, toți avem valoare apropiată, sper să îmi câștig locul în echipă, pentru asta ne pregătim”, a mai spus jucătorul de 23 de ani.

Valentin Dima a jucat ultima dată pentru Concordia Chiajna. Jucătorul de bandă dreaptă a mai evoluat pentru Juventus București.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 14:18 Seria 2
Pe aceeași temă