Melcea a revenit la antrenamente

17 Feb. 2009, 16:08 Seria 2
Melcea a revenit la antrenamente

Mijlocașul dreapta al echipei CSM Rm. Vâlcea, Iosif Melcea și-a reluat antrenamentele alături de colegii săi, fiind aproape refăcut după întinderea suferită în urmă cu o lună, într-un meci de verificare.

Oficialii echipei vâlcene speră ca Melcea să fie în plenitudinea forțelor până pe 28 februarie, în primul meci din retur, la Turda, mai ales că titularul din tur pe postul de mijlocaș dreapta, I.Popa este suspendat pentru partida cu Arieșul. „Melcea mai resimte încă dureri la schimbările de direcție, nu e normal acest lucru. Sper să poată juca la Turda, altfel avem probleme mari pe flancul drept, nu aș ști pe cine să mai bag pe teren. Oricum voi improviza și pe stânga, unde Dobre este și el suspendat” a spus antrenorul Alin Artimon.

Alți doi jucători vâlceni, Marin Vătavu și Vasile Olariu sunt accidentați și vor rata debutul returului, iar noua achiziție a CSM-ului, Săceanu este și el mult în urmă cu pregătirea fizică. „Practic, vom avea tot lotul valid abia din etapa a treia sau a patra din retur” a conchis Alin Artimon.

 

Articol scris de Adi Georgescu
 

17 Feb. 2009, 16:08 Seria 2
Pe aceeași temă