Medrea: „Ne dorim foarte mult să câștigăm pentru a dovedi că merităm să ne luptăm pentru promovarea”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 18:47 Seria 2
Medrea:**

Considerată de timișoreni principala contracandidată la promovare, CSM Râmnicu Vâlcea va trebui să demonstreze în meciul direct că are un lot puternic și îi poate ține piept echipei ACS Poli în lupta pentru Liga 1. După două remize în primele etape ale ligii secunde, formația antrenată de Erik Lincar joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, împotriva bănățenilor. Echipa lui Alexa are punctaj maxim până acum, însă vine în Zăvoi cu orgoliul rănit după eliminarea din Cupă.

Președintele executiv al echipei vâlcene, Bogdan Medrea, spune că victoria ar fi una foarte importantă în meciul cu ACS Poli și speră ca rezultatul să fie decis doar pe teren. „Va fi un meci foarte important pentru noi, ne dorim foarte mult să-l câștigăm pentru a urca în prima parte a clasamentului și pentru a dovedi că merităm să ne luptăm pentru promovarea în primul eșalon. ACS Poli Timișoara are un lot solid, cu mulți fotbaliști de valoare, dar am mare încredere în formația noastră, știu că putem să câștigăm toate cele trei puncte. Sper ca cea mai bună echipă din partida de sâmbătă să câștige și rezultatul să se decidă numai și numai pe teren, fără orice fel de influiență externă. Oricum, sunt convins ca va fi delegată de către Comisia Centrală a Arbitrilor o brigadă experimentată, având în vedere ca este un derby al Seriei de Vest. Vrem doar un arbitraj echidistant, astfel încât fotbalul să fie în prim plan și nu eventuale decizii contestabile”, a spus, pentru site-ul oficial al clubului oltean, Medrea.

Medrea face un apel către publicul vâlcean să vină în număr cât mai mare la stadion. „Ne dorim ca echipa să fie încurajată de un număr cât mai mare de spectatori. Sper că le-am făcut vâlcenilor o bucurie mare prin calificarea în turul VI al Cupei României, mai ales că urmează să întâlnim o formație din primul eșalon, într-un meci care va avea loc la Râmnicu Vâlcea”, a mai spus oficialul echipei din Zăvoi.

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 18:47 Seria 2
Pe aceeași temă