Meciul și căpitanul la Deva

24 Aug. 2011, 15:02 Seria 2
Meciul și căpitanul** la Deva

Antrenorul principal al Mureșului Deva, Constantin Olariu a anunțat că în acest sezon banderola de căpitan al „alb-roșilor” va fi purtată doar jucătorilor tineri. „Astfel, vreau să-i responsabilizez și mai mult”, și-a explicat decizia tehnicianul.

În prima etapă, la meciul din deplasare cu Luceafărul Oradea (scor 0-1), banderola de căpitan al Mureșului Deva a fost purtată de fundașul central de 20 de ani Victor Pistol (foto) care a fost anunțat că va fi căpitan în vestiar, înaintea jocului. „A fost decizia mea să-i dau banderola lui Pistol. În continuare, prin rotație, toți jucătorii tineri vor fi căpitani. Astfel, vreau să-i învăț să fie mai responsabili pentru că doar dacă vor fi serioși vor putea realiza ceva în viață”, crede Olariu.

Coincidență sau nu, la Sânmartin, Pistol a jucat mingea cu mâna în suprafața de pedeapsă în startul jocului dar Lupuț a ratat penalty-ul – șut pe lângă poartă – acordat de „centralul” Dan Monea din Cluj-Napoca.

Postura de lider de echipă nu este o noutate pentru Victor Pistol care a mai purtat banderola și în urmă cu două sezoane atunci când Deva era antrenată de Gheorghe Barbu.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

24 Aug. 2011, 15:02 Seria 2
Pe aceeași temă