Meciul (pen)ultimei șanse

08 May. 2009, 18:49 Seria 2
Meciul** (pen)ultimei șanse

Unirea Alba Iulia are nevoie de o victorie în deplasarea din Banat pentru a rămâne în cărți pentru promovare, în timp ce gazdele sunt aproape condamnate dacă nu înving.
 

 

CFR a ajuns din nou pe un loc retrogradabil după înfrângerea de la Arad cu ACU, tocmai o contracandidată pentru Liga III. Antrenorul Florin Bugar a ajuns pe culmile disperării: „Să înțeleagă toată lumea că ultimul meci care ne mai poate salva este cel cu Alba Iulia. Orice eșec pentru noi ne va duce la retrogradare, poate chiar la desființare", a declarat acesta pentru siteul oficial al grupării alb-vișinii, www.cfrtimisoara.ro.
 

 

Președintele și managerul general al clubului feroviar, Sorin Altmayer spune că situația nu este atât de gravă încât să se pună problema capitulării.

 

“Nu se pune problema desființării, nu am fi primii care ar retrograda. Situația financiară este cum a fost, e bine că a venit și primăria cu puțin, dar cu sponsori mici și prieteni, e greu la nivelul Ligii 2. Acest club de două luni nu a avut un leu în cont și a obținut victorii. E adevărat, am adus și bani de acasă, nu puțini. Regulamentul de ordine interioară nu stabilea prime pentru clasarea de la locul 10 în jos. Am premiat totuși victoriile, pentru a susține performanța și a rămâne în Liga 2, decât să dăm salarii și acelea ciuntite. E o moștenire grea lăsată de fostul patron, Georgică Cornu”, a declarat Sorin Altmayer pentru www.liga2.ro
 

 

Oaspeții pe de altă parte, lipsiți de asemenea probleme, și-au permis să trimită un oficial pentru a-i studia pe “leoparzi” înaintea întâlnirii directe. La meciul câștigat de gazde cu Liberty (scor 1-0), în tribunele vechii arene timișorene a fost zărit antrenorul secund al uniriștilor, Aurel Himcinschi.
 

08 May. 2009, 18:49 Seria 2
Pe aceeași temă