Meciul Mureșul Deva – FCM Târgu Mureș a fost amânat

07 Apr. 2009, 16:47 Seria 2
Meciul Mureșul Deva - FCM Târgu Mureș a fost amânat

Comisia de Competiții a Federației Române de Fotbal a amânat pentru marți 14 aprilie, ora 17, disputarea meciului Mureșul Deva – FCM Târgu Mureș, partida programată inițial să se dispute sâmbătă în cadrul etapei a XXIV-a a ligii secunde, Seria a II-a. Cererea de reprogramare a jocului a aparținut grupării hunedorene și a fost motivată prin faptul că juniorul folosit titular de Mureșul Deva în acest sezon,Mihai Savin (foto, în portocaliu, 19 ani) este angrenat într-o acțiune a selecționatei Under 19 a României pregătită de Adrian Văsâi.

 

"Sâmbătă nu am fi putut beneficia de serviciile juniorului Mihai Savin care în toată această săptămână va participa la o acțiune a lotului național în Portugalia și Olanda. Deoarece Federația Română de Fotbal ne obligă să folosim un junior pe teren pe tot timpul meciului conform ROAF cluburile au dreptul să ceară amânarea oricărui joc urmând ca el să fie reprogramat în termen de 20 de zile. Noi ne-am conformat și am înaintat cererea de amânare în timp util", a declarat pentru www.liga2.ro, directorul organizare competiții al Mureșului Deva, Gheorghe Țurlea.

 

Împrumutat la începutul sezonului de la Gaz Metan Mediaș, juniorul Mihai Savin a fost folosit titular pe postul de fundaș stânga în 19 dintre cele 23 de etape în acest campionat. El se va întoarce la Deva duminică când va reintra în programul echipei. Ceilalți doi juniori din lotul Mureșului Deva sunt portarul Adrian Horvat și fundașul Alexandru Doboș.
 

Articol scris de Sami Tamaș

 

07 Apr. 2009, 16:47 Seria 2
Pe aceeași temă