Meciul Liberty Oradea – UTA se joacă 100%

02 Apr. 2009, 14:30 Seria 2
Meciul Liberty Oradea - UTA** se joacă 100%

UTA nu va avea probleme cu programarea partidei cu Liberty Oradea din cadrul etapei a 23-a. Un singur caz au avut de rezolvat oficialii grupării arădene în această săptămână – Mircea Ilie. Litigiul cu actualul jucător al Jiului Petroșani s-a stins însă în schimbul sumei de 3000 de euro.

 

„Mircea Ilie a fost de bun simț. Avea de primit mult mai mult, dar și-a redus pretențiile și am rezolvat și acest caz. Teoretic, ne putea provoca o nouă neprogramare, dar nu s-a pus problema. A dat dovadă de multă înțelegere și ne-am înțeles imediat”, a declarat Giovanni Catanzariti, președintele Comitetului Director al FCM UTA.

 

Prin urmare, UTA va încerca, sâmbătă, de la ora 11, să obțină măcar un punct din meciul cu Liberty Oradea, programat pe stadionul „Municipal” din Salonta.

 

Cu alți doi foști utiști care acum joacă pentru Jiul Petroșani – Alin Ilie și Mircea Gheorghe – conturile sunt încheiate, UTA mai având o mică restanță față de Irinel Dumitru, fotbalist care de asemenea evoluează pentru gruparea din Petroșani.
 

 

Un nou „val” de plată la mijlocul lunii, dar sumele sunt tot mai mici
 

 

Încet-încet, UTA își rezolvă problemele legate de datoriile către foștii jucători, astfel încât amenințările cu neprogramarea și implicit cu retrogradarea la masa verde devin tot mai puține. Până la finalul sezonului, gruparea arădeană ar mai avea plăți de efectuat către Robert Roszel, Cosmin Pașcovici, Norbert Polgar, Andrei Gornic, Sebastian Huțan, Dorin Mihuț și Florin Dan, mai existând și o rată de plată către Marian Spiru.

 

„Roszel și Pașcovici mai trebuie să primească rate la mijlocul lunii aprilie. Mai sunt niște diferențe de achitat către Polgar și Gornic, dar sumele sunt mici și nu pun probleme. De asemenea, Huțan mai are de luat 9000 de euro, iar Dorin Mihuț cam 8000 de euro. Un rest mai există și către Florin Dan, dar în vară.  În rest, am reușit să negociem bine, zic eu, reducând mult din suma inițială. Și jucătorii au dat dovadă de înțelegere”, a declarat președintele utist, Giovanni Catanzariti.
 

 

Sursa: observator.info
 

02 Apr. 2009, 14:30 Seria 2
Pe aceeași temă