Meci de șase puncte la Caransebeș. Cheregi: „Vom face tot posibilul și tot ceea ce ne stă în putință”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 18:26 Seria 2
Meci de șase puncte la Caransebeș.** Cheregi:

FC Bihor are parte de un meci extrem de important în ultima rundă a returului Ligii 2. Orădenii se vor deplasa la Caransebeș pentru a întâlni un adversar împotriva căruia se va lupta și în play-out în încercarea de a se salva de la retrogradare. „Este un meci de șase puncte”, spune nou președinte al clubului, Mircea Fodor.

Înainte de jocul din etapa a 22-a, FC Bihor și FC Caransebeș sunt despărțite de patru puncte în clasamentul Seriei a II-a, iar Șoimii Pâncota, ultima clasată, e foarte aproape și ea. Cele două echipe care se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 11:00, țintesc victoria pentru a porni turneul play-out cu cât mai multe puncte.

„Suntem conștienți cu toții de importanța acestui meci și de valoarea punctelor puse în joc, puncte care vor conta în ierarhia finală a campionatului, de aceea vom face tot posibilul și tot ceea ce ne stă în putință să încercăm să obținem puncte în acest meci, lucru care nu cred că este imposibil de realizat. Sper ca până la începutul meciului să putem găsi și capacita jucătorii care să poată realiza obiectivul acestui joc”, a declarat, citat de fcbihor.ro, Călin Cheregi, cel care s-a decis în această săptămână să continue ca antrenor principal după ce runda trecută anunțase că e dispus să demisioneze pentru a produce un nou șoc.

Pentru meciul de la Caransebeș, orădenii nu se pot baza pe fundașul Dorin Mihuț, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

În meciul tur, din toamnă, de la Oradea, FC Bihor s-a impus cu scorul de 1-0, când a obținut prima victorie din actuala ediție de campionat.

Caransebeșul nu mai poate urca în clasament, deoarece Vâlcea va câștiga la „masa verde”, și își va păstra cu siguranță poziția a opta. În schimb, FC Bihor este amenințată de Șoimii Pâncota pentru locul 10. Arădenii joacă acasă cu CS Mioveni și cu un rezultat pozitiv pot trece peste orădeni. Aceste poziții vor conta în stabilirea programului din play-out.

Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 18:26 Seria 2
Pe aceeași temă