Meci cu dureri de cap pentru Sile Rahoveanu

01 Sep. 2009, 14:36 Seria 2
Meci cu dureri de cap** pentru Sile Rahoveanu

Portarul Mureșului Deva a trăit clipe de groază sâmbătă la Craiova. Lovit puternic la cap de un coechipier, deveanul a suferit o comoție cerebrală și a leșinat pe loc.

În stare de inconștiență, Sile Rahoveanu (33 de ani) a fost transportat de urgență cu ambulanța la spital, unde a stat sub supravegerea medicilor timp de două ore până și-a revenit.

Amnezie parțială

Accidentarea fulger s-a petrecut în careul Devei, în minutul 59 al partidei cu Gaz Metan Craiova (scor 2-2), în chiar faza care a precedat deschiderea scorului de către gazde. Vrând să respingă mingea, goalkeeperul devean a fost lovit involuntar cu genunchiul în cap de coechipierul său Adrian Pribac, după care s-a prăbușit pe gazon ca secerat pierzându-și total conștiența.

"Sile a rămas inert pe gazon, fără reacție. Doar după câteva minute a clipit din ochi însă nu reacționa la niciun stimul. Eu m-am speriat și m-am retras de acolo după ce a venit salvarea", a povestit căpitanul Mureșului, Adrian Dosan.

 

Meciul a fost reluat după mai bine de 10 minute, abia după ce Rahoveanu a fost imobilizat pe targă, urcat în ambulanța care a pătruns până pe gazon și trimis la Spitalul de Urgență din Craiova, unde a primit îngrijiri medicale și a fost suspus unui control de specialitate. Locul său în poartă a fost luat de Adrian Horvat.

"Și după o oră de la accidentare Sile nu era în regulă. Vorbea foarte greu și avea ochii încețoșați. Mi-a spus că nu își mai aduce aminte de nimic, nici ce s-a întâmplat, nici cât era scorul în momentul în care s-a accidentat. Spunea doar că îl doare capul", a afirmat antrenorul Mureșului, Gheorghe Barbu, care, după meci, împreună cu întreg lotul de jucători și stafful tehnic, l-a vizitat la spital pe Rahoveanu.

 

Acum Sile este bine, însă va sta o perioadă departe de gazon, iar zilele următoare va efectua investigații mai amănunțite la cap pentru a evita orice fel de complicații. Cu siguranță va rata meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu FC Baia Mare.

 

"După accidentarea lui Rahoveanu, meciul a trecut pe plan secund. Scorul final nu mai avea nicio importanță pentru mie. Esențial era ca Sile să nu se fi accidentat grav"
Gheorghe Barbu, antrenor Mureșul Deva

23
de meciuri a apărat Sile Rahoveanu poarta Mureșului Deva în sezonul trecut, iar de cinci ori a fost căpitan de echipă

Articol scris de Sami Tamaș
 

01 Sep. 2009, 14:36 Seria 2
Pe aceeași temă