Se putea întâmpla o tragedie! Căpitanul echipei Pandurii, făcut KO de propriul portar. A părăsit terenul în ambulanță, cu guler cervical, după cinci minute de stat nemișcat pe teren

Se putea întâmpla o tragedie!** Căpitanul echipei Pandurii, făcut KO de propriul portar. A părăsit terenul în ambulanță, cu guler cervical, după cinci minute de stat nemișcat pe teren

Clipe de emoții la jumătatea primei reprize a meciului de la Motru dintre Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărăși, din cadrul etapei a 28-a a Ligii 2. Căpitanul echipei gorjene, Cristian Munteanu, a fost făcut KO de către un coechipier, a rămas minute bune întins pe teren și a părăsit gazonul cu ajutorul ambulanței. Se putea întâmpla o nenorocire, însă medicii prezenți la stadion și cei de pe ambulanță au tratat cu profesionalist situația delicată în care s-a aflat jucătorul.

În minutul 18 al meciului de la Motru, Cristian Munteanu a fost lovit puternic în careul mic de coechipierul său Bogdan Moga, după ce portarul echipei Pandurii a ieșit în față să boxeze o minge centrată dintr-un corner de pe stânga. Căpitanul gorjenilor a căzut la pământ după ce a primit lovitura în cap și a rămas nemișcat pentru câteva momente. Colegii i-au sărit în ajutor și au făcut semne către arbitru și medici să intervină. Ambulanța a intrat și ea pe teren, iar toată procedura ca jucătorului să i se pună guler cervical, să fie urcat pe targă și transportat în afara gazonului a durat mai bine de cinci minute.

Inițial s-a crezut că Munteanu va fi transportat de urgență la spital, însă ambulanța a rămas retrasă într-o parte a stadionului, acolo unde jucătorului i s-a acordat îngrijiri.

Ulterior, Cristian Munteanu a ieșit pe propriile picioare din ambulanță, cu capul bandajat și fără guler cervical. Jucătorul și-a revenit după comoția suferită și, în drumul său către vestiare, s-a oprit în gura tunelului de acces pentru a urmări ultimele minute ale primei reprize.

Meciul dintre Pandurii și Dunărea s-a încheiat cu victoria călărășenilor cu 3-0. Valentin Munteanu (15) și dubla lui Valentin Alexandru (39, 67) au decis partida de la Motru. În urma acestui rezultat, liderul s-a distanțat la 10 puncte de Chindia, a treia clasată, iar gorjenii au picat pe ultimul loc în Liga 2, cu 24 de puncte.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă