„Matematic mai avem nevoie de șapte puncte”

20 May. 2009, 09:33 Seria 2
„Matematic mai avem nevoie de șapte puncte

Au mai rămas de disputat patru runde din poate cea mai echilibrată ediție a ligii secunde și patru formații își mai fac calcule cu privire la o eventuală accedere, începând cu sezonul viitor, în elita fotbalului românesc.

 

„Indiferent de ceea ce se spune pe la colțuri eu sunt ferm convins că nici Vâlcea și nici Tg Mureș nu au renunțat la visul de a promova în Liga 1. Noi mai avem nevoie de 7 puncte în ultimele 4 etape pentru a fi siguri că ne vom atinge obiectivul, deci trebuie să gestionăm cât mai bine această situație, să nu facem pași greșiți pe acest final. Dacă Vâlcea va pierde sâmbătă la Mioveni, ne mai trebuie numai 6 puncte pentru a avea asigurată promovarea, matematic vorbind…Însă Unirea este la mâna ei, nu ne privesc partidele contracandidatelor și suntem dependenți doar de propriile rezultate”, a afirmat Nicu Lupu.

 

În altă ordine de idei, oficialul „alb-negrilor” din Cetatea Marii Uniri spune că instalarea pe banca tehnică a lui Adi Falub reprezintă o reușită deplină. „Nu pot zice absolut nimic împotriva fostului antrenor, dar în momentul în care s-a oficializat despărțirea de Aurel Șunda aducerea lui Falub a reprezentat măsura care se impunea și mă bucur că nu ne-am înșelat. Eu am mare încredere în lotul de jucători, în staff-ul tehnic și cel medical și vreau să cred că la sfârșitul campionatului FC Unirea Alba Iulia se va numără printre grupările care vor juca în prima ligă în ediția 2009-2010″, a concluzionat Lupu.
 

 

Articol scris de Dan Udrea

20 May. 2009, 09:33 Seria 2
Pe aceeași temă