Măsuri dure la Tărlungeni după egalul de la Reșița. Trei jucători au fost dați afară

Marius ANGHEL 29 Apr. 2016, 11:01 Seria 2
Măsuri dure la Tărlungeni după egalul de la Reșița.** Trei jucători au fost dați afară

Rezultatul de egalitate din meciul de la Reșița de la finalul săptămânii trecute a stârnit o adevărată furtună la Unirea Tărlungeni. Președintele echipei brașovene, Iosif Kiss, anunța imediat după jocul cu Metalul că va lua măsuri împotriva antrenorilor și jucătorilor. Dacă antrenorul Dan Bona a scăpat de la demitere, acesta fiind reconfirmat până la finalul sezonului, șeful Unirii a dat afară trei jucători! Este vorba de Călin Păduraru, Robert Vasiloi și Alin Damian.

„Am renunțat la Damian, Păduraru și Vasiloi pentru că nu au confirmat așteptările. Dan Bona va rămâne până la finalul campionatului. Mergem la Satu Mare să jucăm și aștept un rezultat bun”, a spus Kiss.

„Nu se poate să nu bați la Reșița! Am văzut multă indolență la jucătorii tineri, la Monea, la Damian, la Petra, care se plimbau practic pe teren. Eu în locul lor mi-aș rupe carnetul de fotbalist, iar antrenorul ar trebui să se gândească să renunțe. Reșița și-a făcut norma cu noi în acest campionat. În turul campionatului au câștigat un singur meci, cel cu noi. Acum, în 2016 au dat un singur gol, culmea chiar în meciul cu noi!”, a declarat oficialul Unirii după meciul de la Reșița.

Pentru meciul de la Satu Mare, care se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, Bona nu va putea conta pe portarul Dorin Perianu, în continuare accidentat.

Unirea Tărlungeni, a 5-a clasată în play-out-ul Seriei a II-a a Ligii 2, e ca și retrogradată în cazul în care nu câștigă cu Olimpia. Momentan se află la 7 puncte în spatele echipei sătmărene, cea care se află pe locul de baraj de menținere în eșalonul secund.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 29 Apr. 2016, 11:01 Seria 2
Pe aceeași temă