Masă rotundă în Zăvoi

24 Jun. 2009, 20:37 Seria 2
Masă rotundă în Zăvoi

CSM Rm. Vâlcea  a organizat  în premieră o masă rotundă, în care șefii clubului din Zăvoi au discutat strategii de viitor cu oamenii de fotbal din județ. Cele mai pertinente propuneri au venit de la doi foști jucători, Marian Bașno și Mihai Persu, persoane care au avut funcții în fotbalul vâlcean.

 

„Dacă vreți să promovați, trebuie să aduceți jucători valoroși sau să îi împrumutați de la echipe de Liga I. Dar, dacă nu vreți promovarea, nu mai are rost să luați împrumut jucători, mai bine crești fotbaliștii tăi și mai bagi și câțiva juniori. Jucători din Vâlcea nu prea ai acum ce să iei” a afirmat Marian Bașno. 

 

„Eu am discutat mereu cu jucători vâlceni, a fost cazul lui Lungan, Iacob, Deaconescu, Rădoi și alții. Doar pe Lungan l-am putut aduce și el a fost atunci o decepție. Nu avem bani la club, avem restanțe la jucători, obicetivul pentru sezonul următor va fi evitarea retrogradării” a explicat Florin Verigeanu, dircetorul-general al CSM-ului.

Cristi Lazăr, antrenor la Centrul de copii și juniori a cerut salarii mai decente pentru tehnicienii CSM-ului din acest sector.

Dumitru Teleșpan, „secundul” CSM-ului a explicat ratarea promovării prin lipsa fondurilor.

 

„CSM a avut sezonul trecut cel mai bun lot din ultimii ani. Cred că am început prost campionatul cu Ilievski antrenor principal și asta ne-a costat mult. Apoi, în momente cheie, clubul nu poate ajuta financiar echipa prin bani negri, asta e soarta noastră. Însă vreau să spun că fără jucători împrumutați așa cum au fost Stromajer, Kutlacik sau Orac, nu am mai fi avut rezultate atât de bune” a afirmat Teleșpan.
 

Articol scris de Adi Georgescu

24 Jun. 2009, 20:37 Seria 2
Pe aceeași temă