Marțian numește întârzierea strategie: „Sunt patronul UTA-ei, considerați-o salvată!”

Marius ANGHEL 11 Aug. 2013, 20:39 Seria 2

După trei zile în care s-a ferit să dea declarații în presă, acționarul majoritar al „Bătrânei Doamne” vine cu un mesaj liniștitor pentru suporteri, sau mai bine spus pentru cei puțini care mai au încredere în el. Adrian Marțian spune că de săptămâna viitoare UTA va intra în normalitate și nu înțelege de ce se vorbește cu pesimism despre viitorul echipei arădene.

„Am citit prin ziare că mă ascund prin străinătate. De ce aș face asta? Poate am o strategie, de aceea am întârziat puțin cu preluarea totală a clubului. Oricum eu sunt demult patronul UTA-ei, știu ce am de făcut din această postură”, ne-a comunicat telegrafic omul de afaceri clujean. Întrebat dacă nu îi este teamă că Giovanni Catanzariti va declanșa insolvența dacă el va ocoli Aradul și luni, Marțian a adăugat: „Eu hotărăsc ce se întâmplă cu clubul, nu Giovanni. Vorbim des la telefon, el știe ce am de gând. Săptămâna viitoare rezolvăm problemele de la UTA”.

În fine, partenerul Adrian Mutu a spus că nu are nevoie de sprijin financiar din Italia sau Austria, așa cum susținea Catanzariti că ar fi aflat chiar din gura sa. „Îl am pe Orsoni și clubul Ajaccio alături și e suficient. Se vor întâmpla lucuri pozitive de săptămâna viitoare. Nu mai vorbiți de insolvență sau faliment, considerați-o salvată pe UTA!”, a accentuat Adrian Marțian.

Cu 27 de zile până la reluarea campionatului ligii secunde, clubul „textilistt” se poate „lăuda” doar cu datorii de aproximativ 400 de mii de euro și cu 17-18 jucători care nu au disputat nici măcar un amical în actuala formulă de așa-zisă echipă de fotbal.

Jucătorii Jimboliei încă nu au renunțat la gândul de a îmbrăca tricoul „alb-roșu”

Dacă fotbaliștii proveniți de la FC Argeș: Cîrstoiu, Ivănică și Ion par să-și fi încheiat aventura la Arad, nu același lucru putem spune de „lotul” de la FC Marcel Băban Jimbolia. Fundașul central Ardelean, cel stânga, L. Neagu și mijlocașii centrali Țoțu și Popescu rămân să se antreneze în Calea Aurel Vlaicu cel puțin până la finalul săptămânii viitoare.

„Am înțeles că în sfârșit preia domnul Marțian clubul și lucrurile se rezolvă la UTA. Dacă nu se va întâmpla așa, va trebui să dau curs altei oferte din Liga a 2-a pentru cei patru jucători”, ne-a mărturisit Băban, fostul atacant al „textiliștilor”.

La 18 ani ani, cei patru timișeni nu mai au loc la formația din Liga a IV-a, care contează doar pe jucători de 15-16 ani în noua stagiune.

Vă reamintim că în ultimele zile sub comanda lui Sandu Gaica, George Neagu și Dan Țapoș s-au antrenat un număr de 22 fotbaliști: Bordea, Horvath – portari, Raț, Gornic, Bîrză, Monac, Lazea, Pascariu, Zanardini, Selagea, Șulea, Roșca (ex. CSM Râmnicu Vâlcea), Marcu (ex Rimini), Roman (ex. Gloria Bistrița), Negruț (ex. Sheriff Tiraspol), Leonard Neagu, Ardelean, Țoțu, O. Popescu, Ivănică, Cîrstoiu și Ion – jucători de câmp.

Toți cei menționați sunt chemați la o ședință luni la ora 9, la capătul căreia ar trebui să le afle ce le rezervă viitorul apropiat în culorile „alb-roșii” sau în altă parte.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Aug. 2013, 20:39 Seria 2
Pe aceeași temă