Marțian nu concepe să o părăsească pe UTA: „Nu disperați, nici Dumnezeu nu a făcut lumea într-o zi”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 19:45 Seria 2
Marțian nu concepe să o părăsească pe UTA:** „Nu disperați, nici Dumnezeu nu a făcut lumea într-o zi

În timp ce Atletico a făcut o ofertă tentantă de a cumpăra clubul emblemă al orașului, în cuantum de 528 de mii de euro,  Adrian Marțian continuă să facă promisiuni nerealiste sub forma unor declarații spumoase. Omul de afaceri clujean nu concepe să se despartă UTA, pe care vrea s-o ducă nici mai mult nici puțin decât în Champions League…Degeaba încercăm de fiecare dată să-l aducem cu picioarele pe pământ, prin întrebări de bun simț, cum ar fi cu ce jucători, când încep pregătirile și se achită restanțele, căci Marțian ne oferă răspunsuri de genul: „Aveți răbdare, nu disperați, nici Dumnezeu nu a făcut lumea într-o zi. Poate nu mă credeți că nu o să fac treabă la Arad, dar nici nu trebuie. O să vă pun pe toți în fața faptului împlinit și atunci să văd ce o sa mai spuneți!”

Finanțatorul a spus că are de gând să vină luni la Arad, dar nu neapărat pentru a discuta cu Giovanni Catanzariti condițiile în care va prelua definitiv hățurile în Calea Aurel Vlaicu, ci pentru a se asigura că echipa pentru sezonul viitor se încheagă. „O să vină fotbaliștii de la Pitești pe care inițial mi s-a cerut 400 de mii de euro, dar pe care am reușit să-i convingem să vină la noi fără un efort financiar prea mare. Ne-am înțeles și cu Firțulescu, încetul cu încetul ne punem pe picioare și cu echipa. Eu zic că luni ne reunim. O să vorbesc și cu Falub, o să-i cer să vină la Arad și să înceapă antrenamentele”, a adăugat Marțian, care nu se grăbește să ia și dreptul de administra gruparea „textilistă” din mâna lui Catanzariti. „O să preiau clubul 100% clubul numai după ce văd rezultatul auditului ce sper să înceapă săptămâna viitoare”, a mai explicat clujeanul.

În fine, Marțian le transmite celor de la Atletico că nu se vor putea pune niciodată cu el din punct de vedere al disponibilităților de finanțare a „Bătrânei Doamne”. „Sunt eu, e și Adi Mutu lângă mine, iar cei de la Ajaccio mi-au promis și ei sprijin. Nu știu ce planuri ar avea Atletico pentru UTA, dar eu vreau s-o duc în Champions League…”, a concluzionat cel care susține că deține 80% din acțiunile grupării „textiliste”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 19:45 Seria 2
Pe aceeași temă