Marțian le dă speranțe arădenilor: „M-am înțeles verbal cu Giovanni. Vreau să fiu convins că încă putem ataca promovarea”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 15:02 Seria 2
Marțian le dă speranțe arădenilor:**

Întâlnirea dintre „oficialii” clubului UTA și Adrian Marțian s-a întins până în jurul orei 23 al zilei de miercuri. Omul de afaceri clujean a fost pus la curent cu toate problemele „Bătrânei Doamne”, a aflat cuantumul datoriilor, dar și perspectiva sportivă pentru acest sezon.

Concluzia este una simplă, Marțian s-ar implica financiar la gruparea „textilistă” cu condiția ca echipa să nu renunțe la gândul promovării în Liga 1. „L-am cunoscut pe președintele UTA-ei, mi se pare un om ok, dar, pe undeva, nu-l înțeleg de ce după ce a investit atâția bani în club acum vrea să se retragă fără pretenții. Eu aș fi încercat să-mi protejez cumva investiția, dar până la urmă fiecare are planurile sale. În principiu, m-am înțeles verbal cu Giovanni, dar un răspuns final îi voi da peste câteva zile”, ne-a mărturisit Adi Marțian.

Înrebat ce l-ar putea convinge să investească în Calea Aurel Vlaicu, clujeanul a spus: „Vreau să fiu convins că încă putem ataca promovarea. Am vorbit cu Adi (n.a. Falub) și mi-a spus că distanța de locul trei, care, din câte am înțeles e promovabil, nu e mare, așa că nu văd de ce nu am spera încă la Liga 1. Altfel, nu cred că ne vom încurca unii pe alții, ci vom rămâne doar prieteni. Dacă Damila Măciuca sau Corona Brașov, care nu înseamnă nimic în fotbalul românesc, vorbesc despre promovare, de ce nu ar vorbi UTA, un club cu o tradiția bogată? De fapt, știu că singura dorință a suporterilor arădeni este promovarea”.

După discuțiile cu utiștii, Marțian crede că UTA ar avea nevoie de aproximativ 200 de mii de euro pentru a se pune rapid pe picioare, urmând ca restul datoriilor să se achite eșalonat. „Din câte știu, la Stat se poate plăti eșalonat. În schimb, dacă dorim să avem jucători mulțumiți, care să fie cu gândul doar la fotbal și să tragă la promovare, trebuie găsiți bani pentru restanțele lor. Dar, cel puțin deocamdată, Adrian Falub rămâne la Arad și mă va ține la curent cu evoluția lucrurilor. Între timp, trebuie să mă gândesc bine, căci nu e o decizie foarte simplu de luat”, a încheiat Marțian, care a părăsit deja Aradul.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 15:02 Seria 2
Pe aceeași temă