Marțian le-a vorbit jucătorilor: „Mai aveți puțină răbdare, o zi – două”

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 13:04 Seria 2
Marțian le-a vorbit jucătorilor:**

Ieri, fotbaliștii „Bătrânei Doamne” au aflat chiar din gura lui Adrian Marțian că viitorul apropiat al clubului arată bine, iar ei își pot vedea de atacarea obiectivului fixat în vară. Noul finanțator a vorbit și în vestiar de promovare, asigurându-l pe Adrian Falub că va primi cât de curând întăririle de care are nevoie.

În schimb, actualii componenți ai lotului „textilist” își vor încasa o parte din restanțe până cel târziu vineri. „Mai aveți puțină răbdare. Dacă ați așteptat atâta timp după bani, mai așteptați o zi – două”, a fost mesajul omului de afaceri clujean pentru fotbaliștii în „alb-roșu”.

După ce au asistat la antrenamentul echipei de pe terenul ICRTI, „oficialii” arădenilor s-ar retras pentru discuții. Din informațiile noastre, se definitivează lista de achiziții, dar se vorbește și despre cantonament. Varianta Ungaria, respectiv Debrecen, este tot mai actuală, utiștii începând să caute și parteneri de întrecere din zonă pentru câteva jocuri de verficare. Deocamdată, echipa rămâne la Arad și miercuri are programate alte două ședințe de pregătire.

Campionatul ligii secunde se reia pe data de 9 martie cu derby-ul Vestului, UTA – Poli.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 13:04 Seria 2
Pe aceeași temă