Marțian: „Jucătorii să-și dea sufletul în ultimele două etape și mai vedem”

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 16:01 Seria 2
Marțian:** „Jucătorii să-și dea sufletul în ultimele două etape și mai vedem

UTA și-a pierdut și șansele matematice la promovare, dar Adrian Marțian nu mai este la fel de pornit la adresa jucătorilor săi. Rănile deschise după eșecul rușinos de la Râmnicu Vâlcea s-au mai cicatrizat, iar de atunci echipa a nu a mai primit gol și a acumulat patru puncte. Au mai fost și cele două amicale de vineri (5-2 cu Jimbolia și 4-2 cu Sebiș) pe care patronul arădenilor le-a urmărit din înaltul tribunei oficiale a arenei „Francisc Neuman” și după care a glumit puțin: „E adevărat că am dat destule goluri, dar am cam și luat. Nu știu cum e mai bine, poate dacă nu dăm atâtea, poate nici nu mai luăm”.

Cert este că Marțian ar mai putea reevalua trei-patru dintre utiștii pe care inițial i-a inclus în cele 95-97 de procente din actualul lot de care se va despărți în vară. „Eu tot le-am dat bani jucătorilor de când am venit la Arad, acum vreau să văd că-și dau și ei sufletul în cele două etape rămase până la finalul sezonului. Mai pot să demonstreze că țin cât de cât la acest club, la suporteri și la investițiile mele. Apoi, mai vedem ce va fi. Cel puțin unii dintre ei mai pot îndrepta unele lucruri dacă vor”, consideră Marțian.

Chiar dacă matematica o condamnă pe „Bătrâna Doamnă” la un nou sezon de Liga a 2-a, principalul finanțator al „alb-roșiilor” mai lasă se înțeleagă că „textiliștii” încă nu-și cunoaște sută la sută soarta. „Poate, mai avem șanse aritmetice, dacă matematice nu mai sunt. Cine poate știi câte formații vor promova cu atâtea licențe refuzate în Liga 1. Poate trei, poate patru din fiecare serie…Noi să batem pe Maramureș și Bihor și mai vedem apoi”, a mai spus omul de afaceri clujean.

Cert este că și UTA încă nu și-a definitivat dosarul de licențiere. Problema reeșalonării datoriilor la stat nu a fost rezolvată, așa că nici Patrice Feussi nu și-a redobândit încă dreptul de joc.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 16:01 Seria 2
Pe aceeași temă