Marțian forțează reunirea pentru azi după-amiază, dar riscă să fie ignorat de majoritatea utiștilor

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 13:48 Seria 2
Marțian forțează reunirea pentru azi după-amiază,** dar riscă să fie ignorat de majoritatea utiștilor

Ziua de luni, 6 ianuarie, se anunță prima dintr-o serie incendiară în curtea „Bătrânei Doamne” în debutul lui 2014. După cum se știe, Adrian Marțian încearcă să-și ia atribuții de șef și vrea să anticipeze reunirea lotului „textilist”. Eugen Trică și-a chemat elevii din vacanță de abia vineri, însă dejeanul ar dori ca utiștii să-și reia pregătirea mâine după-amiază.

În acest sens, s-a luat legătura cu o parte dintre fotbaliști, mai precis cei controlați de impresarul Cristian Opria (Popescu, Ardelean, Zaluschi sau Dumitru), dar și Oltean, Roman sau Horvat, însă rămâne de văzut dacă prezența va fi de 100%. Oricum, liderii vestiarului, Neagu, Apostu sau Firțulescu au anunțat demult că vor reveni la Arad de abia pe 10 ianuarie și se vor antrena doar sub comanda lui Trică.

Pe de altă parte, până acum, Marțian nu a găsit un antrenor, așa că reunirea tempestivă de mâine, de la ora 14, ar putea să-l pună într-o lumină și mai proastă decât se află deja. Vă reamintim că „prietenul lui Mutu” își arogă postura de salvator al Campioanei Provinciei, când – de fapt – el nu face decât să plănuiască demiterea lui Eugen Trică și concedierea fotbaliștilor care nu-l recunosc de șef. Despre bani de salarii către angajați sau stingerea datoriilor ce anulează din start orice plan de reorganizare nu vorbește deloc. Și, chiar, dacă ar vorbi, probabil l-ar mai crede doar Dorin Micșa și Cătălin Barbu, executanții așteptați – de altfel – luni la club pentru ședințe despre…nimic.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 13:48 Seria 2
Pe aceeași temă