Marțian confirmă interesul pentru UTA: „Am un plan, dar înainte de toate vreau să văd care e exact situația clubului”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 17:15 Seria 2
Marțian confirmă interesul pentru UTA:**

Așa cum vă informam, se anunță o zi caldă în Calea Aurel Vlaicu. Astăzi, sunt așteptați la Arad doi dintre oamenii de afaceri interesați de preluarea „Bătrânei Doamne”. Dacă impresarul Mihai Joița nu și-a anunțat exact momentul sosirii în Arad, omul de afaceri clujean, Adrian Marțian va ajunge în cursul după-amiezii pe malul Mureșului. El este însoțit de Adrian Falub, actualul antrenor al UTA-ei, care va rămâne și pe mai departe pe banca tehnică dacă Marțian va bate palma cu Giovanni Catanzariti.

Despre Adrian Marțian se spune că ar fi partener de afaceri cu Adrian Mutu, actualul fotbalist al francezilor de la Ajaccio. De fapt, cei doi și nașul „Briliantului”, Nicu Gheară, ar fi dorit să se implice la Universitatea Cluj în toamna anului. „Dacă domnul Florian Walter ar fi fost corect cu noi, tranzacția s-ar fi făcut. Așa, cu părere de rău, a trebuit să fac un pas înapoi”, ne-a mărturisit afaceristul originar din Dej.

Din informațiile noastre, Marțian ar avea și „binecuvântarea” lui Adi Mutu pentru a se implica financiar la UTA. În această după-amiază, dacă nu intervine nimic neprevăzut, clujeanul și Giovanni Catanzariti se vor așeza la aceeași masă și chiar ar putea bate palma. „Sunt în drum spre Arad, în câteva ore voi ajunge împreună cu domnul Falub. De la dânsul am aflat în mare situația clubului, dar discuția decisivă o voi avea cu președintele clubului. Am un plan pentru UTA, dar înainte de toate vreau să văd care e exact situația clubului. Dacă ne înțelegem, îi dăm bătaie, căci și așa echipa a stat prea mult în vacanță”, ne-a mai declarat Adrian Marțian.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 17:15 Seria 2
Pe aceeași temă