Marius Ion: „Sunt momente grele, sper să revin cât mai repede pe teren”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 15:30 Seria 2
Marius Ion:** „Sunt momente grele, sper să revin cât mai repede pe teren

 Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Marius Ion, va rata prima parte a sezonului. „Vârful” grupării slătinene speră ca recuperarea să decurgă bine, ultima dată, în urma aceleiași probleme medicale a revenit pe teren după două luni.

Atacantul Marius Ion se confruntă cu aceeași problemă medicală pe care a avut-o la FC Argeș, după ce s-a accidentat săptămâna trecută în timpul antrenamentului. Jucătorul ofensiv a urmărit, din tribună, meciul de la CS Mioveni, câștigat de echipa sa cu scorul de 1-0.

„Sunt momente grele, sper să revin cât mai repede pe teren. Trebuie să mai stau trei săptămâni cu atela ghipsată, după aceea voi începe recuperarea. Am mai avut o astfel de accidentare la FC Argeș, atunci am revenit după două luni. Asta este șansa mea. Da, am trăit meciul cu emoții, îmi doream să câștigăm, eram convins că vom scoate un rezultat bun, din ce am văzut în jocul celor de la Mioveni”, a declarat atacantul slătinenilor, care nu a bifat decât câteva minute în primul meci, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Avem un grup unit, antrenorul îi pune bine în teren, iar rezultatele au apărut”

Chiar dacă nu va evolua în această prima parte a sezonului, atacantul Marius Ion este aproape cu sufletul de colegii săi, pe care îi va susține din tribună la meciul cu Gloria Bistrița.

„Voi fi în tribună la meciul cu Bistrița, sunt încrezător că băieții vor obține victoria. Avem un grup frumos, unit, antrenorul îi pune bine în teren, iar rezultatele au apărut. Seria este puternică, mult mai valoroasă ca seria cealaltă, acolo sunt câteva echipe care conduc detașat, aici campionatul este mult mai strâns. Cred că Bistrița, Vâlcea, Târgu Mureș, noi, Reșița ne vom bate să prindem play-off-ul”, a mai precizat atacantul.

Marius Ion a semnat, în vară, un contract valabil două sezoane cu divizionara secundă slătineană.

Sursa: Gazeta nouă
 

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 15:30 Seria 2
Pe aceeași temă