Marius Ion, eroul „șoimilor” în Valea Domanului: „A fost un debut bun, se putea și mai bine”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2016, 14:15 Campionat
Marius Ion, eroul

De când a devenit antrenor al formației din Podgoriei, Ionuț Popa a menționat mereu faptul că îi lipsește un vârf de careu, un atacant capabil să puncteze mai des decât o făceau fotbaliștii pe care îi avea în curte. După luni bune de improvizații, în această iarnă a ajuns la Pâncota Marius Ion, un fotbalist puternic, care are golul în sânge.

În primul meci oficial al anului, la Reșița, fostul argeșean a avut o prestație aproape perfectă. A înscris de două ori și a creat destule culoare pentru colegii săi din linia secundă. La primul gol a arătat că este și tehnic, driblând și ultimul fundaș și trimițând calm balonul pe lângă Zimmermann, pentru ca a doua sa reușită să fie una de manual pentru un atacant de careu. Ion și-a plasat perfect lovitura de cap dintr-un careu populat, mingea ducându-se cuminte lângă bară.

„A fost un debut bun, se putea și mai bine, dar important e că am câștigat. Nu mă așteptam chiar să punctez de două ori, dar eram încrezător în mine. Și asta fiindcă eram conștient că urma să se întâmple ceva bine cu mine după cât am suferit în urma acelei accidentări la metatarsiene. Sunt fericit, dar fără ajutorul colegilor nu reușeam să marchez. Meciul nu a fost atât de ușor precum cum a părut, adversarii au fost mereu agresivi… Dacă nu înscriam repede, poate alta era desfășurarea partidei”, a precizat la finalul partidei fotbalistul de 27 de ani, sosit de la defuncta FC Caransebeș.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Feb. 2016, 14:15 Campionat
Pe aceeași temă