Marius Ion: „Nu mai știu cum este să te bucuri după un gol marcat”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 16:11 Seria 2
Marius Ion:**

Cel mai ghinionist component al lotului grupării FC Olt Slatina este de departe atacantul Marius Ion, sosit în vară de la FC Argeș. „Vârful” nu a apucat să joace în această primă parte a sezonului, din cauza accidentării grave din timpul unui antrenament. Acesta speră să evolueze în meciurile din retur, dacă recuperarea va decurge bine.

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Marius Ion, speră ca în cel mult trei săptămâni să-și dea jos ghipsul, după intervenția chirurgicală suferită în urma fracturii la unul dintre oasele tarsiene. „Vârful” sosit în vară speră să mai prindă câteva meciuri din retur, campionatul urmând a se relua pe data de 1 martie.

„Nu mi-am dat ghipsul jos, cred că în trei săptămâni. Am fost, marți, la control, peste două săptămâni merg iar. Totul a decurs normal, nu mi s-a umflat piciorul, chiar am discutat cu medicul, nu cred că vor fi probleme. Chipciu are patru șuruburi și joacă. Din primăvară eu zic că revin, voi pierde cantonamentul, atunci eu voi fi în perioada de recuperare, iar după aceea voi intra în programul de pregătire stabilit”, a declarat atacantul celor de la FC Olt.

„Am speranțe că prindem play-off-ul”

Jucătorul ofensiv al echipei slătinene este optimist în privința obținerii unui loc de play-off. „Am speranțe că prindem play-off-ul. Cu pregătirea bună care se va face în iarnă, sunt șanse foarte mari, dar antrenorul știe cel mai bine ce are de făcut. Dacă nu pierdeam puncte acasă cu Satu Mare, cu Bistrița, când am făcut un joc bun, eram sus, dar asta este, face parte din joc, sunt încrezător că ne vom atinge obiectivul. De la noul an îmi doresc sănătate și nu doar mie, ci și colegilor. Nu mai știu cum este să te bucuri după un gol marcat sau după o victorie, în vestiar. Asta este, trebuie să iau totul pas cu pas”, a mai spus Marius Ion.

Atacantul Marius Ion a semnat, în vară, un contract pe două sezoane cu FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 16:11 Seria 2
Pe aceeași temă