Marius Ene s-a despărțit de FC Drobeta

08 May. 2009, 19:26 Seria 2
Marius Ene s-a despărțit de FC Drobeta

După nici trei luni de la semnarea actelor, cele două părți s-au înțeles în privința rezilierii contractului care expira în vara anului 2011.

 

„Am reziliat contractul de comun acord și am devenit jucător liber. Nu regret că am venit în iarnă la Severin, dar îmi pare rău că obiectivul n-a fost îndeplinit, fiindcă îmi doream să joc în Liga I cu FC Drobeta. Le doresc mai multă baftă sezonul următor”, a spus Marius Ene, autorul primului gol al echipei severinene din retur, izbutit în partida din runda inaugurală, cu U” Cluj, scor 1-1.

 

Fostul atacant al Progresului București nu mai prinsese lotul la FC Drobeta după plecarea lui Eugen Neagoe, ultimul joc fiind cel din etapa a XXI-a, când a evoluat 67 de minute în înfrângerea de la ACU Arad, scor 0-2.

 

Următorul pe lista disponibilizărilor va fi Paul Curteanu, fundaș care n-a mai prins nici el lotul după despărțirea lui Neagoe de FC Drobeta. De altfel, craioveanul adus în iarnă a bifat doar 20 de minute în retur, în partida de la Arad, când a și primit două cartonașe galbene, spre nemulțumirea oficialilor severineni, care ar vrea să-i rezilieze de pe acum contractul scadent la vară.
 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

08 May. 2009, 19:26 Seria 2
Pe aceeași temă