Marinescu vrea împăcarea, ALRO îi țintește 20% din contract

02 Mar. 2012, 16:24 Seria 2
Marinescu vrea împăcarea,** ALRO îi țintește 20% din contract

Goalkeeper-ul Andrei Marinescu nu este de acord cu termenii de reziliere ai contractului său cu Alro Slatina. Fostul portar al Rapidului așteaptă decizia comisiilor FRF în acest caz. Marinescu și-ar fi dorit să îmbrace în continuare tricoul aluminiștilor, însă membrii Consiliului de Administrație, Costel Cotoșman și Ioan Ciugulea, l-au anunțat că va trebui să părăsească gruparea slătineană.

Titular în 12 dintre cele 15 partide ale turului de campionat, Marinescu a intrat în conflict cu oficialii aluminiștilor după ce nu a efectuat vizita medicală alături de ceilalți componenți ai lotului. Lăsat acasă în perioada desfășurării cantonamentului din Antalya, goalkeeper-ul a fost diagnosticat cu rubeolă, iar mai apoi a urmat un program individual de pregătire.

„Eu le-am propus să ne împăcăm, să ajungem la un acord comun, pentru că vreau să continui cu Alro. N-au vrut și au luat hotărârea de reziliere a contractului. Propunerea a fost făcută de domnul Nițulescu și aprobată de Consiliul de Administrație”, a spus Marinescu.

În urma acestei decizii, Alro Slatina i-ar aplica portarului de 27 de ani o penalitate de 20% din valoarea contractului său. Andrei Marinescu vrea ca Federația să stabilească termenii în care va avea loc despărțirea de clubul de eșalon secund.

VEZI pe Olt TV ce spune Mogoșanu despre testul de mâine cu Dinamo II

02 Mar. 2012, 16:24 Seria 2
Pe aceeași temă