„Marinescu dacă e nemulțumit de termenii rezilierii contractului, e treaba lui”

03 Mar. 2012, 16:27 Seria 2

Povestea despărțirii goalkeeper-ului Andrei Marinescu de Alro Slatina continuă. Deși fostul portar al Rapidului și-ar fi dorit să evolueze și în returul de campionat pentru echipa de pe malul Oltului, Consiliul de Administrație a hotărât să aprobe propunerea rezilierii contractului acestuia.

Totodată, aluminiștii vor să-i aplice lui Marinescu o penalitate de 20% din valoarea înțelegerii sale cu gruparea slătineană. Președintele Jane Nițulescu spune că se vor face demersurile necesare la Federația Română de Fotbal.

„În privința lui Marinescu, Consiliul de Administrație a aprobat propunerea făcută de conducerea executivă, penalizarea și rezilierea contractului. O să ne adresăm comisiilor FRF. Noi ne-am adunat, l-am așteptat până pe data de întâi, dar n-a facut analizele. Marinescu dacă e nemulțumit de termenii rezilierii contractului, e treaba lui. Să vedem ce decid comisiile”, a declarat Nițulescu.

Andrei Marinescu avea un contract valabil cu Alro Slatina până în vara lui 2012. Nițulescu a propus rezilierea acestuia după ce în luna ianuarie goalkeeper-ul de 27 de ani nu a efectuat vizita medicală împreună cu ceilalți componenți ai lotului.

Sursa: Olt TV

03 Mar. 2012, 16:27 Seria 2
Pe aceeași temă