Marincău: „Avem șansa a doua cu CSU, dar există dorința de a ne revanșa”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2014, 16:23 Seria 2
Marincău:**

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Raul Marincău, revenit în primul unsprezece în meciul cu FC Bihor, speră într-o victorie pe terenul echipei CSU Craiova. După ce au pierdut ambele partide din cadrul sezonului regulat, slătinenii își doresc cu ardoare revanșa.

FC Olt începe play-off-ul cu un meci tare. Slătinenii întâlnesc, în deplasare, liderul la zi, CSU Craiova, formație pe care în sezonul regulat nu au reușit să o învingă, deși, cel puțin în retur, au fost la un pas. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a pierdut meciul de pe Stadionul „1 Mai”, în urma unui autogol, un penalty ratat și un gol valabil anulat. Prin urmare, slătinenii speră șă-și ia revanșa, însă sunt conștienți că vor avea parte de un meci foarte greu.

„Avem șansa a doua pentru că CSU Craiova s-a clasat pe primul loc, a demonstrat că este cea mai în formă echipă la acest moment. Eu zic că nu a fost diferență prea mare între noi și ei. În tur, prima repriză ne-a aparținut, am condus, a doua le-a aparținut lor. În retur, la Slatina, după un meci foarte bun, a venit acel nefericit autogol, în rest, nu cred că ne-au pus probleme. Acum este altceva, suntem cele mai bune echipe din serie, în plus, există dorința de a ne revanșa”, a declarat fundașul central.

„Nu este imposibil să recuperăm punctele care ne despart de primele clasate”

FC Olt Slatina abordează play-off-ul de pe ultimul loc, cu nouă puncte acumulate în meciurile directe din cadrul sezonului regulat. Gruparea pregătită de Dan Oprescu se află la opt lungimi de CSU Craiova și șapte de Gloria Bistrița, formații situate în acest moment pe locurile promovabile. Fundașul central Raul Marincău spune că misiunea în a reduce din diferență este grea, dar nu imposibilă.

„Este greu, dar nu imposibil să recuperăm punctele care ne despart de primele clasate. Prima șansă o avem, vineri. Vom merge la victorie, sperăm să o obținem, să reducem din diferență”, a mai spus Marincău.

Divizionara secundă slătineană a obținut, în meciurile directe din cadrul sezonului regulat, patru puncte cu ASA Târgu Mureș, trei cu Metalul Resțița și câte un punct cu CSM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița. Singura echipă în fața căreia nu a reușit să scoată puncte este CSU Craiova.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 16 Apr. 2014, 16:23 Seria 2
Pe aceeași temă