Marian Spiru: „Oficial, nu avem galerie”

11 Sep. 2008, 11:35 Seria 2
Marian Spiru: „Oficial, nu avem galerie

Vicepreședintele clubului Jiul, Marian Spiru a declarat că gruparea pe care o reprezintă nu va răspunde acuzațiilor aduse de Brigada BWM. „Nu voi răspunde niciodată unei galerii care nu apare nicăieri înregistrată oficial. Toate galeriile din țară au un lider al lor, sunt înregistrate cu acte în regulă, au un statut. Așa zisa galerie a Jiului nu are nimic din toate astea.

Sunt niște copii, vreo 10 la număr, care veneau la meciuri. Doi copii au venit și au afișat un benner împotriva clubului. Mi-aș dori și eu ca Jiul să aibă o galerie, nu cu 40.000 ca la Timișoara, dar măcar cu 100 de persoane dar care să fie organizate, să fie ceva oficial”,a afirmat Spiru.

Gruparea Black & White Miners nu s-a mai prezentat la meciurile de pe teren propriu pentru că se află la faza de protest şi au Å£inut să avertizeze clubul printr-un comunicat: „Noi, cei din BWM, nu ne-am mai prezentat la meciurile de pe teren propriu, manifestând astfel față de campania dusă de conducere și anume cedarea unor jucători de valoare, de a anunța că orașul nu este pregătit pentru o promovare și mai ales față de campania electorală dusă pe spatele echipei Jiul.

La primul meci de pe teren propriu cel cu formația „Unirea” Alba-Iulia am și afișat un baner prin care ne exprimam nemulțumirea față de ceea ce s-a întâmplat la Petroșani. Nu vrem să comentăm fazele cu capșunarii și altele vrem să adaugăm faptul că… SUNTEM ÎN CONTINUARE PREZENȚI, doar că nu suntem în tribună. Am decis auto-suspendarea brigăzii pe termen nelimitat”, au spus aceștia.

articol de Loredana JUGLEA

11 Sep. 2008, 11:35 Seria 2
Pe aceeași temă