Marian Bucurescu, în serie cu fosta echipă

27 Jul. 2009, 18:52 Seria 2
Marian Bucurescu,** în serie cu fosta echipă

După ce a pregătit CS Otopeni în Liga I, între etapele VII-XVI, Marian Bucurescu va fi în eșalonul secund adversarul fostei echipe, meciul direct fiind programat în runda a IV-a, pe „Municipalul” severinean.
 

 

Readus vara aceasta la FC Drobeta, pe care o mai antrenase și în sezonul 2007-2008, Bucurescu consideră că jocul respectiv nu se diferențiază de restul partidelor, dar admite că programul primelor cinci etape este unul foarte dificil.
 

 

Echipa de la malul Dunării va debuta în prima etapă pe terenul nou – promovatei FC Silvana Șimleul Silvaniei, după care va juca cu FC Argeș (a), Dacia Mioveni (d), CS Otopeni (a) și CSM Rm. Vâlcea (d).
 

 

„La prima vedere, favoritele seriei rămân FC Argeș și CS Otopeni, care vin din Liga I, dar datele se pot schimba pe parcursul campionatului. Ar mai fi și Vâlcea, care în ultimii ani a fost mereu aproape de promovare. Sunt multe echipe care se vor lupta pentru primele două locuri”, a spus Bucurescu.
 

 

Acesta recunoaște că nu știe nimic despre adversara din runda inaugurală, dar vrea să înceapă sezonul cu o victorie. „Programul nu pot să spun că ne avantajează, fiindcă avem meciuri foarte puternice în primele cinci etape, în care întâlnim ambele formații care au retrogradat din prima ligă. Dacia Mioveni este și ea o fostă prim – divizionară și are un lot bun, în timp ce Vâlcea s-a clasat sezonul trecut pe locul patru. Efortul depus de echipa mea în acest interval va trebui să fie mai mare. Totodată, avem nevoie de un debut pozitiv, pentru a aborda restul partidelor cu un moral bun. Nu am informații despre Șimleul Silvaniei, dar mă voi interesa”, a precizat antrenorul echipei severinene.
 

 

În primul mandat al lui Bucurescu la FC Drobeta, CS Otopeni a făcut parte din Seria I, de unde a promovat de pe poziția secundă, după FC Brașov.
 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

27 Jul. 2009, 18:52 Seria 2
Pe aceeași temă