Mărginean: „O situație neplăcută cu care nu m-am mai întâlnit în cariera mea”

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 12:55 Seria 2
Mărginean:**

A treia săptămână a noului an este pe cale să se încheie și lucrurile nu s-au limpezit la gruparea emblemă a Aradului. Un singur aspect e clar, Giovanni Catanzariti nu mai poate susține de unul singur activitatea la UTA, dar nici nu a aruncat prosopul în speranța că va lăsa clubul pe mâini bune. Discuții cu potențiali investitori au tot existat în ultimele zile, dar niciuna dintre ele nu s-a finalizat până la această oră, așa că reunirea echipei ar putea fi amânată pentru a treia oară.

De fapt, jucătorii nu au primit convocarea pentru ziua de luni nici vineri, așa că nu știu dacă mai rămân sau nu în vacanță forțată. Unul dintre fotbaliștii exponențiali ai „Bătrânei Doamne” recunoaște că trăiește în premieră astfel de momente de incertitudine. „Nu e târziu să fim sunați nici sâmbătă sau duminică, însă este evident că ne aflăm într-o situație neplăcută, cu care eu nu m-am mai întâlnit în cariera mea. Oricât de mult ai trage de tine antrenându-te singur, nu se compară cu ceea ce faci la pregătirea cu echipa, sub îndrumarea directă a antrenorilor. Din punct de vedere sportiv, nu e prea grav atâta timp cât obiectivul e aproape compromis, iar până la primul meci oficial din 2013 mai este, totuși, o lună și jumătate. Uman, însă, lucrurile sunt mai neplăcute, atâta timp cât nu știm ce ne rezervă viitorul, când și dacă ne vom primi restanțele financiare. Avem cu toții familii, la alimentară nimeni nu-ți dă pe gratis că joci la UTA, iar clubul are probleme”, a punctat Radu Mărginean.

Pe de altă parte, mijlocașul de 30 de ani spune că nu va depune memoriu împotriva actualului club și nici nu ar dori să plece din Calea Aurel Vlaicu. „Dacă nu i-am dat la Federație pe cei de la Bistrița, care mai au să-mi dea destui bani, nu o să-i fac dificultăți nici UTA-ei. Nici de la echipă nu aș vrea să plec, fiindcă nu am revenit acasă ca să plec din nou după numai câteva luni. Dar, dacă se va renunța la mine, îmi va fi arătată ușa, va trebui să-mi fac undeva meseria. Am avut ceva propuneri de la alte cluburi, dar nu am intrat în detalii cu nimeni. Simt că mai am multe de oferit UTA-ei, clubul care m-a lansat în fotbalul mare și la care m-am întors cu drag”, a adăugat Mărginean.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 12:55 Seria 2
Pe aceeași temă