Mara și-ar putea agăța ghetele în cui dacă nu continuă la UTA

20 Jun. 2012, 12:48 Seria 2
Mara și-ar putea agăța ghetele în cui** dacă nu continuă la UTA

Căpitanul „Bătrânei Doamne” era la curent cu vizita de lucru a lui Giovanni Catanzariti în Italia, așteptând, ca și ceilalți utiști, vești bune din partea președintelui clubului. Până una alta, Bogdan Mare încă se bucură de vacanță, dar își face și planuri pentru viitorul apropiat. La 34 de ani, fostul internațional ia în calcul și ieșirea din arenă, în cazul în care nu mai face parte din proiectul UTA-ei.

„Nu pot să ascund faptul că am fost ofertat de unele cluburi, dar nu am intenția să dau curs vreunuia. Și în iarnă am continuat să joc fiindcă am dorit să o ajut pe UTA pentru a promova, iar dacă nu se va mai putea ca eu să revin la Arad și să o reiau de la capăt, mă gândesc serios să-mi agăț ghetele în cui și să-mi văd de ale mele. Fotbalul mi-a dat aprope totul în viață, nu mă văd făcând altceva”, ne-a mărturisit experimentatul atacant.

Până una alta, Mara încă speră ca lucrurile să se rezolve în Calea Aurel Vlaicu, iar pe 2 iulie echipa să știe exact ce are de făcut în noua stagiune. „Așteptăm vești bune de la Gio, fiindcă timpul nu are răbdare cu noi. Din punctul meu de vedere, UTA nu poate avea decât un obiectiv, acela de a promova, dar, așa cum am mai spus, președintele trebuie susținut pentru a reuși acest lucru pentru oraș și suporteri”, a adăugat fotbalistul.

În fine, întrebat dacă, asemenea unor colegi de-ai săi, intenționează să-și depună memoriu pentru recuperarea restanțelor financiare, Bogdan Mara a fost cât se poate de clar: „Nu am venit pentru bani la UTA, deci nu voi apela la judecata Federației în acest caz”.

Sursa: Sport Arad

20 Jun. 2012, 12:48 Seria 2
Pe aceeași temă