Mara își amână revenirea la Arad: „Aștept clarificarea situației la UTA, altfel mă las de fotbal”

29 Jun. 2012, 18:48 Seria 2
Mara își amână revenirea la Arad:**

Luni, „Bătrâna Doamnă” va reîncepe antrenamentele fără căpitanul din returul sezonului trecut. Bogdan Mara s-a întors din vacanța din străinătate, dar rămâne la București până când președintele clubului îi poate oferi minime garanții că echipa va putea ataca promovarea și în următoarea ediție de campionat.

„Deocamdată, nu vin la Arad, aștept să-mi spună clar Gio ce are de gând pentru sezonul ce vine. Probabil, lucrurile se vor mai clarifica pe parcursul săptămânii viitoare, eu tot sper că autoritățile locale se vor implica serios la club. Președintele nu poate susține echipa de unul singur, asta e clar. Trebuie să se înțeleagă cu UTA este un simbol al Aradului, care merită sprijinită după modelul cluburilor din alte orașe din țară”, este de părere fostul internațional.

Golgheterul părții a doua a sezonului în Calea Aurel Vlaicu a luat, în schimb, o decizie finală cu privire la viitorul său. „Aștept clarificarea situației la UTA, altfel mă las de fotbal. M-au căutat și alte cluburi, dar le-am refuzat pe toate. Ori rămân să joc Arad pentru a mă bate pentru promovarea în Liga 1, ori cariera mea în iarbă se încheie în această vară”, a ținut să precizeze Mara, care, după se știe, a îmbrățișat deja și meseria de impresar, iar în această perioadă are destulă treabă.

Sursa: Sport Arad

29 Jun. 2012, 18:48 Seria 2
Pe aceeași temă