Falub are doar un acord de principiu cu „alb-roșii”, Marțian trebuie să-i recâștige inclusiv lui încrederea

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 17:47 Seria 2
Falub are doar un acord de principiu cu „alb-roșii

Deși în comunicatul oficial emis de clubul UTA se stipulează că: „În urma negocierilor ce au avut loc în ultima perioadă, acționarii creditori ai societății, d-nul Marțean Silviu Adrian și d-nul Catanzariti Giovanni, de comun acord au ajuns la cedarea creanțelor de către d-nul Catanzariti Giovanni d-nului Marțean Silviu Adrian, dl Catanzariti Giovanni susținând planul de organizare întocmit și susținut financiar de d-nul Marțean Silviu Adrian” cu siguranță nu există niciun acord între cei doi. Pur și simplu nu există forme legale prin care dejeanul îi poate garanta italianului că după ce acesta din urmă îi cedează puterea executivă, Marțian nu îl va arunca în pușcărie pe Gio, în calitatea sa de administrator, dacă planul de reorganizare eșuează.

Așa că cei doi au decis să meargă în continuare mână în mână cel puțin o perioadă și asta cu toate că Marțian a spus public despre Catanzariti că a aranjat meciuri și a manageriat prost clubul, angajând jucători cu salarii de 3-4 mii de euro. Dar setea de putere a celor doi a învins din nou, numai că ei trebuie să știe ceva.

Astăzi, credibilitatea lor este egală cu zero în fața suporterilor și – probabil – și în fața lui Adrian Falub. Deși acesta a fost deja „uns” antrenor, lucrurile nu sunt tocmai simple. Să nu uităm că tehnicianul clujean a plecat în vară de la UTA tocmai pentru că nu a mai crezut în vrăjelile lui Marțian, iar Catanzariti nu a mai avut bani să suțină activitatea echipei. La ora asta, niciunul dintre cei doi șefi nu au făcut dovada că au resurse pentru retur, iar în cazul lui Falub acest lucru se traduce prin: achitarea restanțelor către jucători și angajați, asigurarea unui lot echipat să îndeplinească obiectivul sau condiții normale de pregătire: cantonamente, hrană, vitaminizare, etc.

În plus, Falub va cere ca în cazul în care pe 20 ianuarie se va prezenta la reunire, să fie antrenor cu acte în regulă. Pe scurt, nu vrea să se întâlnească pe la vestiare cu Eugen Trică și nici măcar cu polițiștii care vor fi chemați de noul administrator special, Cătălin Barbu (ce personaj!?), să-l evacueze din stadion pe antrenorul oltean. Așa că, lucrurile trebuie să fie clare ca lumina zilei pentru ca Falub să semneze din nou cu gruparea „textilistă”. Și, bineînțeles, antrenorul va trebui să aibă libertate totală în vestiar. Prin urmare, probabil, Marțian va ține pumnii și la primăvară penru o echipă cu Neagu – căpitan, Firțulescu – decar și Apostu – atacant, dar fără obligația de a-i ține lui spatele în momentele de rătăcire, când ar putea vorbi din nou de desființare sau neprogramare.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 17:47 Seria 2
Pe aceeași temă