După Burlă și Hlistei, un alt jucător de la UTA e urmărit de o echipă din Liga 1. „Într-adevăr, îl monitorizăm”

După Burlă și Hlistei, un alt jucător de la UTA e urmărit de o echipă din Liga 1.**

După Bogdan Burlă și Cătălin Hlistei, un alt fotbalist al „Bătrânei Doamne” a atras atenția unei grupări de Liga 1. Este vorba despre Marius Chindriș (foto, primul din stânga), mijlocașul central de 24 de ani al arădenilor, pentru care – probabil – a fost o vorbă bună și George Țucudean, noul atacant al trupei lui Petre Grigoraș, ASA Târgu Mureș. Cei doi sunt prieteni și colegi de generație la Atletico și apoi UTA.

Bogdan Mara, directorul executiv al ASA-ului, a confirmat interesul pentru „închizătorul” arădenilor, dar o ofertă concretă ar putea sosi doar la finalul stagiunii. „Într-adevăr, îl monitorizăm pe Chindriș, îi vom urmări evoluțiile și în primăvară și în funcție de asta o să mai vorbim în vară cu cei de la UTA. Acum avem destui mijlocași centrali în lot”, a declarat fostul internațional, component al echipei fanion a Aradului în sezoanele 2006-2007 și 2012-2013.

Cu excepția partidei de la Mioveni, când a fost menajat de stafful tehnic, Marius Chindriș a fost mereu titular și integralist la UTA în prima parte a campionatului ligii secunde la fotbal.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Pe aceeași temă