FC UTA SA, de 5000 de euro speranță pentru rămânerea în Liga a II-a

Mihai Andries 03 Jun. 2014, 16:00 Campionat
FC UTA SA, de 5000 de euro speranță** pentru rămânerea în Liga a II-a

Nici în ceasul al 12-lea, Adrian Marțian nu pare sensibilizat de agonia clubului pe care susține că-l patronează. Partenerul său, Giovanni Catanzariti, l-a ajutat achitând recursul la decizia de neprogramare în valoare de 2200 de lei, iar „oficialii” Olimpiei Satu Mare au fost și ei de acord să rejoace meciul cu „textiliștii” la o altă dată, însă, până la urmă, totul se rezumă la banii dejeanului.

Pentru ca Federația să arate clemență și să reprogrameze confruntarea cu teamul lui Csik, FC UTA SA trebuie să achite până mâine trei dintre cele cinci baremuri de arbitraj restante. Suma se ridică la aproximativ 5000 de euro, așa că toate speranțele par să se lege de Catanzariti. Italianul spune că nu va mai da bani din propriul buzunar, însă s-ar putea răzgândi cum a mai făcut-o și în alte dăți.

Nici ajutorul lui Valer Blidar nu mai este la îndemână și asta pentru că jucătorii care l-au sensibilizat în trecut pe omul de afaceri arădean au decis să nu se mai implice. Nu de alta, dar tot Marțian va fi cel care își va aroga eventualele merite ale salvării clubului și va mai și comanda ca pe teren sâ intre, ca în utimele două runde eventual, echipa de juniori pregătită de Sandu Gaica.

Cert este că fără cei 5000 de euro livrați în conturile FRF până mâine și alți 3500 de euro, reprezentând celelalte două baremuri restante, „decontați” până vineri, echipa arădeană nu va fi (re)programată și automat va fi retrogradată în Liga IV-a.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 03 Jun. 2014, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă