Manea revine pe plaiuri arădene ca adversar: „Se anunță un meci echilibrat, pe muchie de cuțit”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Oct. 2014, 19:17 Actualizat: 07 Oct. 2014, 19:18 Seria 2
Manea revine pe plaiuri arădene ca adversar:  „Se anunță un meci echilibrat, pe muchie de cuțit”

Fostul căpitan al Gloriei Arad a făcut un salt de două eșaloane în această vară, dar asta nu l-a împiedicat să se impună repede în „garnitura” proaspetei divizionarei secunde din județul Caraș-Severin, FC Caransebeș. Alexandru Manea a evoluat toate minutele din prezenta stagiune, reușind un gol în campionat (cel al victoriei cu Olimpia Satu Mare) și unul în Cupă, cu Vulturii Lugoj.

Cert este că arădeanul este considerat punct al defensivei gândite de antrenorul Sorin Bălu. „Am evoluat pe dreapta, în centrul, dar și în stânga defensivei, mă bucur că am evoluat constant și am primit încredere deplină. Pot spune că mă felicit pentru alegerea făcută în vară, condițiile sunt excelente la Caransebeș, împreună cu băieții, staff-ul tehnic și conducerea formăm o adevărată familie. Nu cred că era o variantă mai bună pentru mine în acest moment al carierei”, spune fotbalistul, care a mai jucat în eșalonul secund în tricourile UTA-ei și Politehnicii Iași.

Sâmbătă, „gugulanii” vizitează Pâncota, unde „șoimii” forțează primul succes al campionatului. Manea dă piept cu câțiva dintre foștii săi colegi la Gloria sau ACU. „Am jucat cu Dubeștean, Sălăjan, Pașcalău și Lung, chiar vorbesc des cu ei. Dar, bineînțeles, îi cunosc pe majoritatea fotbaliștilor de la Pâncota, însă la ora jocului nu vom fi decât simpli adversari. Fiecare dintre noi va da totul pentru un rezultat pozitiv al echipei pentru care joacă, se anunță un meci echilibrat, pe muchie de cuțit. Suntem două echipe nou promovate ce-și doresc să evolueze și la anul în Liga a 2-a, punctele puse în joc sâmbătă sunt destul de importante. Pâncota are o echipă bună, dar țintim victoria”, a adăugat fundașul de 24 de ani.

Din lotul Caransebeșului mai face parte și Cătălin Bujor, însă talentatul portar a pierdut deocamdată lupta pentru titularizare în fața lui Coca. Ambii arădeni sunt împrumutați un sezon de la Gloria Arad.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Oct. 2014, 19:17 Actualizat: 07 Oct. 2014, 19:18 Seria 2
Pe aceeași temă