„Lupta pentru menținere va fi dificilă, dar suntem încrezători în îndeplinirea obiectivului”

16 Dec. 2011, 13:33 Seria 2
„Lupta pentru menținere va fi dificilă,** dar suntem încrezători în îndeplinirea obiectivului

Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina Daniel Giurcă consideră că lupta pentru salvarea de la retrogradare se va da până în ultima etapă. Aflați în zona fierbinte a clasamentului, jucătorul defensiv este încrezător în privința șanselor menținerii.

După o primă parte de campionat în care majoritatea punctelor au fost obținute în fața propriilor suporteri, FC Olt Slatina acumulând din deplasare un singur punct, pe terenul celor de la Gaz Metan, alb-vișiniii speră ca în partea a doua a sezonului să reușească mai mult pe terenul adversarelor. Pe loc retrogradabil, distanța mică de linia ce delimitează menținerea le dă speranțe în îndeplinirea obiectivului. Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina Daniel Giurcă este optimist.

„Am început bine sezonul, am crezut că putem furniza surpriza, dar trebuie să recunoaștem că era destul de greu, mai ales că mulți dintre noi nu am evoluat la nivelul eșalonului secund. Lipsa experienței a contat în unele jocuri în care puteam scoate mai mult, dar eu spun că pe parcurs am început să căpătăm încredere în noi, iar în retur sperăm la mai mult. Din păcate în deplasare nu am reușit să ne concentrăm la fel de bine așa cum am reușit să o facem de fiecare dată acasă. În partea a doua trebuie să aducem mai multe puncte din afară”, a declarat fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Giurcă.

„Speram la mai mult”

Jucător de bază în angrenajul echipei, fundașul stânga al grupării alb-vișinii Daniel Giurcă spune că se aștepta la evoluții mult mai concludente, acesta nefiind mulțumit de randamentul dat. Tânărul jucător speră ca în retur să confirme așteptările conducerii tehnice.

„Nu sunt mulțumit, mă așteptam la mai mult și niciodată nu voi fi. Întotdeauna este loc de mai bine. Eu cred că ne putem îndeplini obiectivul, ne vom întări, iar lucrurile vor sta cu totul altfel. Până la urmă suntem acolo, clasamentul este foarte strâns, lupta pentru menținere va fi dificilă, dar suntem încrezători”, a mai spus fundașul stânga Daniel Giurcă.

FC Olt Slatina a încheiat turul pe locul treisprezece, cu 15 puncte acumulate, la o lungime distanță de linia ce asigura menținerea în eșalonul secund.

sursa: Gazeta Nouă

16 Dec. 2011, 13:33 Seria 2
Pe aceeași temă