Daniel Orac a început războiul!

27 Jan. 2012, 12:59 Liga 2
Daniel Orac** a început războiul!

Aflați într-o perioadă în care tot încearcă să-și întărească lotul pe posturile deficitare în tur, divizionara secundă din Copou a semnat ieri contractul cu închizătorul campioanei Oțelul Galați. Sosit sub comanda lui Ionuț Popa încă de la jumătatea săptămânii trecute, Ciprian Milea a parafat o înțelegere cu CSMS valabilă până la sfârșitul sezonului, când îi și expiră înțelegerea cu actuala grupare condusă de Marius Stan.

Ajungerea la un acord cu fostul component al Politehnicii, în Liga I, este și una dintre puținele vești bune sosite în ultimele zile de la echipa ieșeană, care de ieri l-a reprimit la antrenamente și pe fundașul stânga Florea. Pus pe lista de transferuri la începutul lui decembrie, alături de mai mulți coechipieri, cel care a nu a bifat în actuala ediție a diviziei secunde nici măcar un minut în tricoul Iașului lucrează din nou de ieri după-amiază sub comanda lui Popa, în cadrul semicantonamentului din Complexul „Emil Alexandrescu”.

După ce conducerea tehnică luase aceeași decizie și acum o săptămână, cu mijlocașul Nalați, singurul de pe „lista neagră” a rămas D.Orac, aflat sub tratament la o clinică din Tg.Mureș, perioada sa de recuperare urmând să mai dureze cam o lună. Nereușind nici în 2012 să ajungă la un acord în privința unei despărțiri pe cale amiabilă, fotbalistul care mai are contract cu CSMS până în vară a reclamat clubul din Copou la Federația Română de Fotbal, acuzându-l că nu i-a mai achitat începând din luna octombrie nici un fel de drepturi.

„Ca să fiu sincer, nici nu știu exact câți bani îmi mai datorează Iașul, dar vor calcula cei de la comisia care se ocupă de litigii cât am de luat. Oricum, începând din octombrie nu am mai văzut nici un ban: nici salarii, prime sau bani proveniți din chirii, dar mi-i vor plăti la momentul potrivit, pentru că nu se mai poate așa. Păi m-am accidentat pe teren, nu la discotecă, iar operația mi-am suportat-o din propriii bani. Ceea ce nu-i deloc normal”, a spus ieri Daniel Orac.

La rândul lor, oficialii ieșeni au spus că jucătorul venit vara trecută de la prim-divizionara Pandurii Tg.Jiu a dispărut de la echipă și că va suporta consecințele de rigoare. „Cred că doar pe asta se și mai bazează în litigiul pe care îl avem la FR Fotbal și care își va derula primul termen cel târziu peste două săptămâni”, a replicat Orac.

După Nalați, acum o săptămână, ieri a fost reprimit la pregătirile conduse de Ionuț Popa și fundașul stânga Florea, care în tur nu a bifat nici măcar un minut în tricoul CSMS.

„Am reclamat neachitarea drepturilor începând din octombrie și abia aștept primul termen al litigiului, pentru că vreau să-mi recuperez cât mai repede toate drepturile restante. Iar dacă la Federație șefii din Copou și-ar mai putea băga, cumva, coada, sunt decis să merg până la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne dacă în țară nu-mi voi încasa chiar toți banii”
Daniel Orac, mijlocaș CSMS Iași

sursa: Evenimentul

27 Jan. 2012, 12:59 Liga 2
Pe aceeași temă