Lucian Ionescu: „Daniel Niculae dacă mai pierde timpul se irosește!”

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 19:00 Campionat
Lucian Ionescu:**

Directorul de imagine al Rapidului susține că transferul lui Ioniță la Astra este o afacere bună pentru club, dar și pentru jucător, care poate prinde mai ușor un transfer afară de la formația giurgiuveană. Acesta îl sfătuiește și pe Daniel Niculae să revină pe teren, iar dacă o va face la Rapid ar fi cu atât mai bine, atât pentru el, cât și pentru echipă.

„Ioniță va juca la Rapid și în retur, în calitate de jucător al Astrei în proporție de 99 la sută. Din punct de vederea al business-ului este o mutare reușită. Trebuie să recunosc, cu strângere de inimă, că Ioniță poate face pasul spre fotbalul de afară mai repede de la Astra decât de la Rapid. Daniel Niculae dacă mai pierde timpul se irosește. El trebuie să joace și cel mai bine pentru el ar fi să o facă la Rapid. Datoria lui este să joace în Giulești. Dacă nu vrea la Rapid, măcar să o facă la altă echipă, pentru că este un jucător de valoare”. a declarat Lucian Ionescu în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

„99 la sută va spun că Manea va veni la Rapid”

Oficialul giuleștean este sigur că Nae Manea va prelua postul la club de săptămâna viitoare, avându-l alături și pe fiul său, impresarul Florin Manea. „99 la sută va spun că Manea va veni la Rapid. Nu rezistă departe de echipă. Aici a trăit cea mai mare parte a vieții de jucător, o perioadă și ca antrenor. Probabil va veni de săptămâna viitoare. Alături de noi este și fiul lui, care este un nume cunoscut în afară. Așa cum am trecut peste acel hop cu semnăturile pe planul de reorganizare, vom trece și peste aceste probleme”, a mai adăugat Lucian Ionescu

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 19:00 Campionat
Pe aceeași temă