„Lucrurile se pare că au intrat pe un drum bun”

02 Nov. 2011, 15:37 Seria 2

După un început ratat de sezon, lucrurile au intrat pe un făgaș normal în tabăra celor de la Alro. „Aluminiștii” au bifat al treilea succes consecutiv în deplasarea de la Juventus București, îndepărtându-se de zona retrogradării. Atacantul grupării slătinene, Andrei Crețu, consideră că echipa a depășit perioada nefastă, iar până la finalul turului speră în câștigarea tuturor punctelor puse în joc.

Atacantul celor de la Alro Slatina, Andrei Crețu, este de părere că echipa a traversat perioada dificilă, succesul înregistrat în runda precedentă în compania celor de la Juventus București fiind al treilea consecutiv. Jucătorul ofensiv spune că, în ciuda începutului slab de sezon, nu s-a luat niciodată în calcul ideea că Alro s-ar putea lupta pentru evitarea retrogradării.

„Nu ne-am făcut niciodată probleme legate de retrogradare, doar trebuia să ieșim din pasa neagră prin care am trecut, acum lucrurile se pare că au intrat pe un drum bun, sperăm să continuăm cu victorii. Privind clasamentul suntem favoriți cu Arieșul Turda, dar asta nu este o regulă. Vom avea nevoie de un gol în plus”, a declarat Andrei Crețu.

„În funcție de randament voi intra sau nu în echipă”

„Rezervă” în meciul cu Juventus București, Andrei Crețu a fost trimis în teren în minutul 70 de „principalul” Daniel Mogoșanu. Atacantul a fost aproape de a puncta pe tabela de marcaj, ratând o ocazie mare, șutul său din marginea careului mic fiind scos de goalkeeper-ul celor de la Juventus cu un reflex de ultim moment.

Andrei Crețu este de părere că modul în care se pregătește și evoluțiile îi pot aduce un loc în primul unsprezece. „Depinde de decizia antrenorului și de mine, de modul în care mă pregătesc, ce randament dau, în funcție de aceste lucruri voi intra în echipă sau nu”, a precizat atacantul celor de la Alro.

Sursa: Gazeta Nouă

02 Nov. 2011, 15:37 Seria 2
Pe aceeași temă