Lot de criză pentru UTA

03 Jul. 2009, 12:10 Seria 2
Lot de criză** pentru UTA

UTA este departe de a-și fi rezolvat problemele financiare, mai ales după ce tratativele cu omul de afaceri Sandu Ion au intrat în impas. Cu toate acestea, oficialii clubului au decis să nu mai aștepte și să organizeze clubul, în speranța că necunoscutele legate de buget vor fi rezolvate pe parcursul lunii iulie.

 

Deși nu există o finanțare clară pentru sezonul viitor, necesarul estimat de conducători fiind de circa un milion de euro, președintele Catanzariti și antrenorul Ionuț Popa au decis să treacă la fapte. Au stabilit reunirea pentru 6 iulie, au schițat deja un prim lot,  au fixat un stagiu de pregătire la Moneasa pentru intervalul 12-18 iulie și au stabilit datele pentru nouă jocuri amicale. Atât Catanzariti, cât și Ionuț Popa încearcă să aducă aproape de club societăți comerciale și oameni de afaceri, sperându-se într-un sprijin și din partea Universității Vasile Goldiș, dar totul se derulează la nivel de discuții. Ionuț Popa a precizat că, după ce-a așteptat o lună pentru ca sprijinul promis lui de omul de afaceri Sandu Ion să se concretizeze, va antrena UTA până la prima ofertă convenabilă, însă pe moment nu are solicitări.

 

Noul lot al Bătrânei Doamne, chemat la stadion luni dimineață, ar urma să fie o îmbinare între jucătorii tineri care au încheiat sezonul trecut în alb-roșu și o selecționată compusă din cei mai buni jucători ai cluburilor arădene Gloria, CS Ineu și Atletico Arad, cu trei-patru implanturi aduse din Liga a II-a din țară. Lotul este deocamdată provizoriu și oricum depinde de modul în care oficialii clubului vor reuși să adune fonduri pentru demararea activității.
 

 

Lotul convocat de antrenorii utiști
 

 

Portari: Bujor, Bălgrădean (ambii Gloria Arad), Bodea (UTA-juniori)
Fundași:  Toc, Manea, Ștreangă (toți Gloria), Pocuca, Pascariu, Gornic (toți UTA), Draia (UTA-juniori), Tegzeș (Liberty). 
Mijlocași: Polgar, Mutulescu, Nădăban, Fritea, Drida (toți UTA), Sălăjan, Copil, Chindriș, Purece, Nicolov (toți Gloria), Gâlcă (Ineu), Roman (Lupeni), Vezzoli (Italia). 
Atacanți: Leucuța, Edson (UTA), Țucudean (Gloria), Muller (Progresul), Bisorca (Germania), Bențe (Liberty), Muntean (Ineu)
 

 

articol scris de Sebastian Șiclovan

 

03 Jul. 2009, 12:10 Seria 2
Pe aceeași temă