Lorant Szilagyi, fără banderolă și trimis la echipa secundă: „Voi fi alături de echipă din orice postură în cadrul lotului”

Marius ANGHEL 11 Apr. 2014, 15:49 Seria 2
Lorant Szilagyi, fără banderolă și trimis la echipa secundă:**

În urma incidentului de la finalul meciului cu Gloria Bistrița, dintre Lorand Szilagyi și Daniel Stanciu, conducerea echipei ASA Târgu Mureș a decis să mențină trimiterea la echipa secundă din Liga a IV-a a căpitanului echipei, în plus retrăgându-i și banderola de lider al vestiarului până la finalul sezonului.

Iată comunicatul conducerii clubului AFC ASA Târgu Mureș în privința lui Szilagyi:

„În urma ședinței Consiliului Director al AFC ASA Tîrgu-Mureș, în care a fost analizată situația apărută la finalul jocului din etapa a XXI-a a Ligii a II-a, dintre Gloria Bistrița și ASA Tîrgu-Mureș, s-a decis aplicarea prevederilor Regulamentului de Ordine Interioară pentru sezonul 2013-2014 al formației ASA Tîrgu-Mureș, jucătorului Szilagyi Lorand. Complementar cu această decizie, jucătorului i-a fost retrasă banderola de căpitan până la finalul acestui sezon.

Conducerea clubului își exprimă convingerea că această situație este una izolată și nu va afecta programul de pregătire al echipei și munca depusă pentru îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1.”.

Szilagyi: „Voi fi alături de colegi și conducere pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 1”

Totodată, pe site-ul oficial al echipei mureșene, a fost postat și un comunicat din partea jucătorului. Lorand Szilagyi a făcut următoarele precizări:

„Îmi cer scuze în primul rând pentru această situație creată. Îmi asum în totalitate decizia Consiliului Director al clubului și mă voi conforma acesteia. Țin să menționez că nu am făcut nicio declarație defăimătoare la adresa clubului sau a conducerii, așa cum a apărut în presă, imediat după joc. Eu am crescut la acest club, am evoluat aici încă de la înființare, în Liga a III-a, a II-a sau pe prima scenă a fotbalului românesc și nu voi putea vreodată să afirm astfel de lucruri.

Îmi cer scuze față de colegii de echipă, staff-ul tehnic și conducere. Vă garantez că voi fi alături de colegi și conducere pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 1. Sunt conștient că numai prin muncă și disciplină, atât în teren cât și în afara lui, putem să ne atingem obiectivele. Voi fi alături de echipă din orice postură în cadrul lotului.

Le transmit suporterilor mureșeni că toată echipa este conectată la acest obiectiv și va lupta pentru promovare. Îi rog și pe suporteri să fie alături de noi în acest play-off, pentru că doar împreună putem reuși. Hai ASA !”, a spus Lorant Szilagyi

Marius ANGHEL 11 Apr. 2014, 15:49 Seria 2
Pe aceeași temă