Liniștea dinaintea furtunii, la Mureșul Deva

24 Mar. 2009, 16:24 Seria 2
Liniștea dinaintea furtunii, la Mureșul Deva

Locul 16, retrogradabil, în Seria a II-a, și un deficit de minus 9 puncte în clasamentul "adevărului" reprezintă cea mai joasă clasare a Mureșului Deva de la revenirea în eșalonul secund, în vara lui 2007.

Fără sancțiuni
Startul dezastruos din retur pare să-i fi surprins total pe oficialii grupării de la poalele Cetății, rămași fără reacție în fața declinului echipei în clasament. Chiar și după al treilea eșec consecutiv de la reluarea campionatului, scor 1-4, la CSM Râmnicu Vâlcea, fotbaliștilor nu li s-a reproșat nimic. "Jucătorii nu vor fi sancționați, deoarece mai sunt multe etape de disputat până la finalul campionatului. Sperăm să ne redresăm cât mai curând, întrucât, la Vâlcea, jocul echipei a fost în creștere", a spus Gheorghe Țurlea, directorul sportiv al Mureșului.

Nedumerire în vestiar
Purtarea nefirească a conducătorilor îi neliniștește însă pe jucători care nu mai știu ce să creadă. "Atitudinea șefilor este dubioasă rău de tot. Deși echipa este în cădere liberă, nimeni nu ne-a adus niciun reproș, nimeni nu a fost sancționat. Toată lumea se comportă de parcă echipa ar fi pe locul 3 și nu la retrogradare. Nici nu știm cum să interpretăm situația. Parcă se dorește ca echipa să retrogradeze", a declarat unul dintre jucătorii Mureșului, completat de un altul, sigur că situația nu va rămâne așa în cazul încă unei înfrângeri sâmbătă, pe teren propriu, cu CFR Timișoara. "Va fi jale".

 

Articol scris de Sami Tamaș
foto: Cristi Vatavu

 

24 Mar. 2009, 16:24 Seria 2
Pe aceeași temă