Lincar își înfruntă fosta echipă: „Nu am nicio revanșă de luat”

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 16:19 Seria 2
Lincar își înfruntă fosta echipă:**

Deși nu părea să mai aibă nicio șansă în urmă cu o săptămână, CSM Râmnicu Vâlcea este din nou în cărți pentru locul doi, promovabil, în Seria a II-a, după două victorii consecutive în deplasare, dar ajutată și de alte rezultate favorabile. Ajunsă la patru puncte de locul doi, ocupat de CS Universitatea, Vâlcea depinde acum doar de ea, șase victorii în ultimele șase etape aducând matematic promovarea.

De remarcat că antrenorul Erik Lincar a început sezonul chiar la adversara vâlcenilor de mâine, CS Universitatea Craiova, de unde a fost demis după patru etape în care nu cunoscuse victoria. Revenit la Vâlcea, Lincar a obținut două succese consecutive, ambele în deplasare și speră din nou la Liga I.

„Nu am nicio revanșă de luat față de nimeni, eu îmi fac doar meseria, vreau ca echipa care m-a angajat să fie mulțumită de joc și de rezultate. Dacă câștigăm sâmbătă cu Craiova, am fi la un punct de ei, am reveni în lupta pentru locul doi. Mi-e greu să cred că FRF nu va da acceptul Craiovei să promoveze, acolo s-a investit foarte mult”, a declarat Erik Lincar la finalul jocului de miercuri, de la Slatina.   

Pe lângă mai vechile accidentări ale lui Tănasă, Todea, Cataramă, Cucui și Melcea, meciul cu FC Olt a lăsat urme. Astfel, Lircă, Iancu și NKongue au părăsit terenul accidentați la Slatina și au șanse minime să joace sâmbătă.

Partida CSM Râmnicu Vâlcea – CS Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, în Zăvoi, cu începere de la ora 11.00.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 16:19 Seria 2
Pe aceeași temă