FOTO | Tensiuni la Voluntari după eliminarea lui Ionuț Voicu. Jandarmii au pătruns pe gazon pentru a liniști spiritele în meciul Rapid – Turris

Marius ANGHEL 25 Feb. 2020, 20:25 Campionat

Eliminarea lui Ionuț Voicu în minutele de prelungiri ale meciului Rapid – Turris Oltul a aprins spiritele atât pe teren, cât și în tribune. La pauza jocului, nemulțumiți de decizia arbitrului central, mai mulți suporteri din galeria giuleștenilor au sărit sardul și au ajuns pe teren. A fost nevoie și de intervenția jandarmilor pentru ca evenimentele să se calmeze.

Imediat cum arbitrul Viorel Flueran (Craiova) i-a arătat cartonașul roșu căpitanului Ionuț Voicu după o intrare dură asupra lui Haită, suporterii rapidiști de la Tribuna I a stadionului din Voluntari au aruncat între jucătorii Turrisului și înspre central cu tot felul de obiecte pe care le aveau la îndemână. Spiritele s-au încins, iar fluierul final al primei reprize a adus și câteva evenimente nedorite.

Nervoși după decizia centralului de a-l elimina pe Ionuț Voicu, mai mulți suporteri din galeria Rapidului au sărit în teren. Stewarzii au încercat să îi prindă pe fanii intrați pe suprafața de joc, însă cum n-au putut, a fost nevoie și de intervenția jandarmilor.

După pătrunderea jandarmilor pe gazon, spiritele s-au calmat.

La începutul reprizei secunde, Daniel Pancu a făcut două schimbări pentru a schimba așezarea în urma eliminării lui Ionuț Voicu.

DESFĂ‚ȘURAREA meciului dintre Rapid și Turris Oltul o poți urmări AICI.

Articol scris de Carmen MANDIȘ
Foto: Răzvan PĂ‚SĂ‚RICĂ‚ / Sport Pictures

Marius ANGHEL 25 Feb. 2020, 20:25 Campionat
Pe aceeași temă