Incidente la Rapid – Farul. Suporterii celor două echipe au fost la un pas de bătaie. VIDEO | Jandarmii au intervenit

Octavian Vasilescu 04 Aug. 2019, 09:08 Campionat
Incidente la Rapid - Farul.** Suporterii celor două echipe au fost la un pas de bătaie. VIDEO | Jandarmii au intervenit

Fanii Rapidului și Farului s-au confruntat înainte de derby-ul primei etape din Liga 2. Totul s-a petrecut înainte de startul meciului disputat pe stadionul din Regie. La doar câteva secunde după ce fanii Farului au intrat în sectorul lor, aceștia au luat-o la fugă spre gardul care delimita de peluza de Tribuna a II-a. Rapidiștii au oferit un răspuns pe măsură și au început să zboare scaune în direcția oaspeților.

Stewarzii erau inexistenți, iar jandarmii au intervenit după câteva secunde bune. Rapid și Farul au jucat într-un meci mult așteptat, iar arena din București a fost aproape plină, atmosfera fiind la înălțime. Incidente au avut loc înainte de startul partidei, în clipa în care fotbaliștii celor două echipe intrau pe teren.

VIDEO cu incidentele

Suporterii de la Constanța au pornit scandalul. Au plecat din peluză spre tribuna II, iar galeria Rapidului, aflată în cealaltă parte a terenului, a sesizat intenția. Mai mulți suporteri giuleșteni au plecat prin tribuna II spre fanii Farului, iar câțiva rapidiști au ales să fugă chiar și prin teren, în timp ce jucătorii dădeau mâna la centrul terenului.

Intervenția stewarzilor a fost aproape inexistentă, iar scaunele au zburat dintr-o parte în altă preț de câteva momente. Totul s-a liniștit abia după intervenția jandarmilor.

Pe teren, Rapid și Farul au dat-o la pace, scor 0-0. Oaspeții au avut cele mai importante ocazii, în timp ce jocul gazdelor a dezamăgit pe alocuri.

Foto: Alexandru Dobre / Mediafax Foto

Octavian Vasilescu 04 Aug. 2019, 09:08 Campionat
Pe aceeași temă