Leucuța, parțial mulțumit de evoluțiile sale la Slatina. Mijlocașul știe ce i-a lipsit echipei sale pentru a se afla pe un loc mai bun

Marius ANGHEL 12 Dec. 2014, 11:36 Seria 2
Leucuța, parțial mulțumit de evoluțiile sale la Slatina.** Mijlocașul știe ce i-a lipsit echipei sale pentru a se afla pe un loc mai bun

Sosit în vară la FC Olt Slatina, mijlocașul de bandă Alexandru Leucuța s-a remarcat în câteva dintre meciurile din actualul sezon, având două goluri marcate în campionat, dar și unul în Cupa României. Fotbalistul ce a activat în sezonul precedent în Ungaria speră ca în retur echipa să continue parcursul bun din ultima perioadă.

Titular în multe dintre meciurile stagiunii de toamnă, mijlocașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Alexandru Leucuța este al treilea jucător ca număr de minute bifate în lotul divizionarei secunde. Fotbalistul sosit de la Bekescaba Elore, echipă din eșalonul secund al Ungariei, are 1.140 de minute în tricoul grupării slătinene în actualul sezon. Mijlocașul a reușit unul dintre cele mai bune jocuri în meciul de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, câștigat cu 2-1.
 
„Parțial sunt mulțumit de evoluțiile mele. Până m-am acomodat, până mi-am intrat în ritm, a durat ceva, dar în ultima perioadă sunt mulțumit de ceea ce am reușit”, a declarat mijlocașul de bandă, Alexandru Luecuța, în ceea ce privește evoluția personală în stagiunea de toamnă.
 
„Se putea mai mult, dar lipsa omogenității a contat”
 
Pe loc de play-off, slătinenii sunt în grafic după prima parte a actualului sezon. Leucuța spune că era loc de mai bine, având în vedere punctele pierdute cu FC Caransebeș și Fortuna Câmpina, când echipa a condus pe tabelă, însă a fost egalată în minutele de prelungire.

„Se putea mai mult, dar lipsa omogenității a contat. În jocurile de acasă, cu FC Caransebeș și Fortuna Câmpina, am fost la câteva minute de victorie, dar acesta este fotbalul. Sperăm să câștigăm fiecare meci din retur, pentru a ne menține în play-off. Pentru Poli Timișoara e greu să mai rateze promovarea, dar mai sunt 15 meciuri, orice se poate întâmpla, dar cred că are prima șansă”, a mai spus jucătorul grupării din Slatina.
 
Jucătorii grupării FC Olt Slatina vor relua pregătirile în vederea abordării meciurilor rămase de disputat pe data de 8 ianuarie. Pe 20 ianuarie, echipa va pleca cel mai probabil într-un stagiu centralizat la Cheile Grădiștei. Oficialii FRF intenționează să programeze primele meciuri din noul an pe 28 februarie, însă, dacă starea vremii nu va permite, este posibil ca sezonul să se reia la începutul lunii martie.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Dec. 2014, 11:36 Seria 2
Pe aceeași temă