„Leoparzii” merg decimați la Deva

26 Mar. 2009, 15:59 Seria 2
„Leoparzii

CFR Timișoara joacă sâmbătă din nou împotriva unui adversar aflat în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Mureșul Deva și încă două formații din Seria 2 au același număr de puncte cu alb-vișiniii, 24, aflându-se la granița dintre salvare și damnare.

Egalul de pe teren propriu din etapa trecută, împotriva Jiului Petroșani, i-a dus pe bănățeni la peste cinci luni de abstinență în privința victoriilor din campionat. Dezamăgirea pricinuită i-a determinat pe aceștia să nu organizeze conferința de presă din această săptămână. „Nu are rost să venim în fața presei să ne plângem iară. Să trecem cu bine etapa aceasta și apoi vom continua să vorbim”, spune antrenorul CFR-ului, Florin Bugar.

 

„Făcuți” de la mijloc în jos
Eliminarea căpitanului Goșa, mult prea nervos în partida cu Jiul, dar și alte absențe, precum cea a lui Bertea, pentru cumul de „galbene”, determină alegerea unor soluții de avarie pentru timișoreni. Celor doi fundași laterali li se adaugă și Murineanu, accidentat la claviculă în prima repriză a etapei trecute, ex-argeșeanul va absenta cel puțin o săptămână. Astfel este de așteptat ca pe banda dreaptă să fie titularizat Băișan ori Scărlătescu, în timp ce pentru postul de fundaș stânga, Raul Costescu e singura soluție în condițiile în care Andrei Marchiș nu este nici acum complet refăcut. În meciul cu Deva, banderola de căpitan va fi preluată de Adrian Neagoie, mijlocașul de 23 de ani care s-a aflat iarna aceasta în pregătire cu Unirea Urziceni. Dacă în apărare și la mijloc sunt mari porbleme de lot, în atac timișorenii au de unde alege. Szabolcs Szekely va reveni în echipă după ce etapa precedentă a fost suspendat pentru cartonașele galbene adunate.

„Jucătorii pe care îi avem trebuie să arate prospețime. Mureșul are noroc că jucătorii lor sunt valizi. Va fi cu siguranță un meci de uzură, deoarece nimeni nu vrea să greșească”, a declarat pentru www.liga2.ro, Florin Bugar.

                           

Articol scris de Cornel Biholari
 

26 Mar. 2009, 15:59 Seria 2
Pe aceeași temă